2011. november 5., szombat

Szerkesztőségi ülés, avagy így mulat a magyar anya

Szerző:Fakirma


Az éjszaka leple alatt szerkesztőségi ülést tartottunk Szofival egy füstös pesti kocsmában. Munkánkat Rutkai Bori inspirálta, ezúton is ezer köszönet érte! Íme, néhány kiszivárogtatott kulisszatitok az Onleányokról csak-neked-csak-most, kedves Olvasó!
Szofi már megint észveszejtően gyönyörű cipőt vadászott magának. Igazi divatdiktátor a témában, egyöntetűen megszavaztam neki a gasztro-posztjai mellé egy állandó lábbeli ajánlót is.



Onleány Társasblog volt, van és lesz. Sőt, a nagy sikerre való tekintettel már tervezzük az Onleány  hardcore változatát!
Bár nyugdíjas éveinket is a blogolásnak kívánjuk szentelni, mégsem lesz bejegyzés „szex 50 felett” témakörben. Keressetek máshol választ az ezzel kapcsolatos kérdéseitekre!
Hosszas vívódás után úgy döntöttem, hogy visszaveszem leánykori nevem, ami miatt sokat csúfoltak, de rájöttem, mégis csak az identitásom része, a karmája elől nem menekülhet az ember. Ezentúl szólítsatok csak Fakirmának, és ne röhögjetek (szörnyen megsértődöm, ha valaki Fuckirmaként emleget)!
Személyes észrevétel: Szofi intellektuális sziporkája egy csapásra kikristályosodik spicces állapotban. Próbáljátok meg egy pohár fröccs társaságában olvasgatni bejegyzéseit, garantált flow-élmény!
Végül pedig örömmel közlöm, hogy kocsmalátogatásunk során begyűjtöttük most induló rovatunk, a Gender-Trend-er első modelljeit. Projektünkben körbeszaglászunk a budik környékén, célunk feltérképezni, hogy a  férfi és nő közti tagadhatatlan különbségek miként jelennek meg vécéajtóink szimbolikájában.



Az első darab nem valami ütős. Bár a csizma motívum szépen illeszkedik esténk hangulatához , de ez a réz-dombormű  kivitelezés szerintem elég közönséges, ráadásul nem tudok elvonatkoztatni gyermekkorom szakszervezeti-üdülős élményeitől.

5 megjegyzés:

ms.dixlekszia írta... [Válasz erre...]

:))))

Lotte írta... [Válasz erre...]

A kimaradtak irigysége mellett csatlakozom a gyűjtéshez!

Szofi írta... [Válasz erre...]

Ó, Lotte, cserébe rengeteget emlegettünk, és a te részedet is elfogyasztottuk (alkoholból), hogy a világ nagy mérlegén helyes értéket mutassunk.

Lotte írta... [Válasz erre...]

Helyes, bár aznap este magam is borozgatásba fojtottam magányos bánatom, így lehet, hogy összességében túl is teljesítettünk. A másnapotok rendben volt?

Fakirma írta... [Válasz erre...]

Nosza, Lotte, ne kíméld a budiajtókat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...