2011. november 26., szombat

Szeretet. éhség - vasárnap élőkép a MüPa előtt

Szerző: Onleány

Élőképpel hívja fel a figyelmet az Ökumenikus Segélyszervezet a szolidaritás és az összefogás fontosságára. Az adventi időszak az Ökumenikus Segélyszervezetnél hagyományosan a szeretet.éhség. gyűjtés jegyében telik. Idén is advent első vasárnapján, november 27-én indítják az országos gyűjtést a hazai rászoruló családokért végzett munka támogatására.



Az Ökumenikus Segélyszervezet 16. alkalommal szervezi meg Országos Adventi Pénzadománygyűjtését, melyhez az Onleány Társasblog is csatlakozik. (Részletek hamarosan.)


A már jól ismert mézeskalácsszív - szeretet.éhség. felhívás idei mottója 'ÉTELT az éhezőknek, OTTHONT az otthontalanoknak, ESÉLYT az esélyteleneknek!'. A rendezvényen részt vesznek és a felhívás részleteit bemutatják: Lévai Anikó és Kovács Kokó István, a Segélyszervezet jószolgálati nagykövetei és Lehel László, a Segélyszervezet elnök-igazgatója.
Az adventi adománygyűjtési kampányindítón jelen lesznek magas rangú egyházi vezetők valamint több közismert személyiség is, többek között: Wolf Kati, D. Tóth Kriszta, Szente Vajk és Keresztes Ildikó.
Az önkénteseket, akik az élőképben szívesen részt vennének vasárnap fél 12-re várják a MÜPA előcsarnokába. Mi ott leszünk!




0 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...