2012. július 30., hétfő

Szoptatás haladóknak

Szerző: Fakirma

Csináltátok már földalattin, liftben, buszmegállóban, vízben, moziban, lépcsőházban, bokor aljában, egyetemi előadóban, közvécében falhoz vetett fél lábbal? Az anyatejes táplálás veteránjaként mindezt kipróbáltam, sőt rutintevékenységként űztem. Mindeddig úgy gondoltam, számomra kihívás nem létezik szoptatás-ügyben. Tévedtem. Én, aki az IKEA baba-mama szobájának karosszékében szocializálódtam, sőt az otthonomba még egy szoptatós párnát is behurcoltam, most belátom punnyadtságom, és meghátrálok: nem, nem akarok bevásárlóközpont mosdójában kukán ülve/kézmosóban terpeszkedve/kézszárítón kuporogva szoptatni. Öreg vagyok én már ehhez, ragaszkodnék legalább egy sámlihoz... Szoptassatotok Ti bárhol, bármikor, én most ünnepélyesen átadom a stafétabotot az ifjabb, elszántabb generációnak...



11 megjegyzés:

anyus írta... [Válasz erre...]

:D
Nálam a mélypont az volt, amikor a fiúkollégium wc-jében ülve szoptattam a dedet (aki édesen elszunnyadt az istállószagban), és rohadtul izgultam h amikor majd kimegyek, ne találjam ott a nagyfiam osztálytársait a piszoárok mellett.

anyus írta... [Válasz erre...]

Jé, van kommentértesítő, csak elfelejtettem bekapcsolni :)

anyuka2 írta... [Válasz erre...]

Na én csirke kezdő vagyok. Tegnap a buszon nem voltam hajlandó kibuggyantani a melleimet, inkább hagytam, hogy Fruzsi hisztizzen.

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Na és temetőben? De őszintén szólva engem nem zavart, gondolom, a holtakat sem.
Ti profi szoptatók vagytok, de én csak a harmadik gyerekkel tapasztaltam meg igazán, milyen jó, hogy bárhol meg lehet etetni. Szóval nem értem, miért kell Wc-be húzódni. Rátok tettek megjegyzéseket? Vagy csak én voltam ilyen szemérmetlen ...

Réka

anyus írta... [Válasz erre...]

Réka, ahogy öregszem, egyre szégyenlősebb vagyok. Ezért mondjuk rühellek egy kollégiumi szobában szoptatni, ahol harminc 16 éves kamaszfiú bámészkodik :) Vagy egy teremben, ahol a szülői értekezleten a harminc kamaszfiú szülei bámészkodnak :D

Fakirma írta... [Válasz erre...]

Temetőben nem szoptattam, legfeljebb hálni jártam oda (konkrétan a nászutamon - a legelsőn), de ezt már nem akarom kipróbálni. Réka, áruld már el, egy síron üldögélve történt, esetleg a gyászszertartás alatt?
Amúgy engem soha nem bántott senki amiatt, hogy közterületen szoptatok, de én mindig nagyon hülyén érzem magam (ma egy élményfürdőben reklámoztam a szoptass bárkit bárhol bármikor kampányt, nem akadt követőm, de nem is fújjoltak)

Ne szomorkodj Anyuka2, Te még csak a másodiknál tartasz, az ötödiknél már nagyon laza leszel!:)

Anyus, Téged még nem tagadott ki Nagyfiú (vagy Kajla?), amiért ilyen égő módon viselkedsz? Én csak Bendő felvételijén és beiratkozásán szoptattam (najó, szülőin is végszükség esetén, de fiúvécében soha!), de erről ő semmit sem tud (nagyjából ettől az időtől kezdve övé az osztály bohóca szerep).
Más: áruld már el nekem, mi az a kommentértesítő (ezek szerint igazságtalanul rúgtuk ki az informatikusunkat, a tiédet kellett volna!)

anyus írta... [Válasz erre...]

:D
Lent az "identitás választásánál" be lehet jelölni h elküldjék a címemre az új megjegyzéseket.
Amúgy biztosak vagytok benne h szükség van erre a borzasztó robottesztre? Nagyon nehezen bírják az én vén szemeim. (Nálam még sosem kommentelt robot.)

Fakirma írta... [Válasz erre...]

Anyus, egyrészt számítógépes antitalentum vagyok és fogalmam sincs miről beszélsz (két órája b..ódom egy kaposvári kapualjban egy blőd bejegyzéssel, és képtelen vagyok felpakolni a képeimet), másrészt elítélek mindenféle diszkriminációt, ezért nem vagyok hajlandó egyetlen robotot sem kizárni semmi jóból:)

anyus írta... [Válasz erre...]

:) Akkor vegyétek le a k. szóellenőrzőt, ne büntessétek tovább a kommentelőket :)

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Anyus, igen itt még nem tartok, az említett szituációkban én is a budit választanám, de mire a nagylányom ekkora lesz, remélem lezárom a bébi dossziét.
Nem gyásszertartás alatt szoptattam amúgy, milyen lett volna ott egy böfi? Brr
A robottal nekem is tele a hócipőm, jó lenne elküldeni a sunyiba.

Réka

Fakirma írta... [Válasz erre...]

Én bírnám, ha a temetésemen kisbabák büfiznének, nem is rossz ötlet, siratóasszonyok helyett büfikórus!:)
Fogalmam sincs mi ez a robot, ami ellen lázadoztok,de ígérem, ha abbahagyom a nyaralást, utána fogok nézni, és száműzöm az onleányról, ha ennyire utáljátok szegényt:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...