2012. január 27., péntek

Emberek az Avason

Szerző: Lotte

Falfirka valahol az Avason
 Azzal kezdeném, hogy egyáltalán nem volt kedvem gyurcsányozni. De a közéleti porond legelképesztőbb figurája nem nyugszik, újra és újra előáll valami hajmeresztő ötlettel, s jól kalkulál, nálam ugyanis rendre kiveri a biztosítékot. Most épp Miskolcon, az Avason vendégeskedik: kutyákkal végezteti a kis- és nagydolgot, és vendéglátói csinos lányával rója a környéket.
Igen, Hölgyeim és Uraim, Gyurcsány Ferenc - ha nem is álruhában de - kilépett budai palotájából, s LEszállt a nagy magyar nyomor bugyraiba, LE, egészen Borsodba, LE a pusztuló lakótelep népe közé. Mert Gyurcsány, az igazságos valami megvilágosodástól vezettetve végre egyszer, s mindenkorra szembesülni szeretne az ő népének szenvedéseivel.
Gyomorforgató! A politikai prostitúció ilyen fokára jutni tényleg unikális teljesítmény. Ha tehetné, körbecsókolná az országot, hogy potenciális szavazathoz jusson, befeküdne minden pozdorja heverőre, ide is, oda is, hátha valaki neki adja a voksát. Mint az Igazából szerelemben, mikor Hugh Grant szexi titkárnőjét keresve becsönget a szegénynegyed ajtajain, s a téves kopogtatásnál zavarodottan csak annyit mond, hogy "idén mindenkinek személyesen kívánok Boldog Karácsonyt!". Filmen nézve mosolyra fakaszt, de a valóságban nemcsak gejl, hányingerkeltő is!
Tényleg nem szeretném látni a következő epizódot, mikor Ferenc testvér valamelyik huzatos aluljáróban ébred borostásan, egy darab papundeklin. Bár I-phone-ja a szokott időben biztos ébreszti majd. Én pedig ígérem, mostantól komolyan megfontolom a képen látható bölcsességet, s igyekszem eldugulni Gyurcsány-ügyben.


9 megjegyzés:

Fakirma írta... [Válasz erre...]

Huh, ez tényleg nagyon kemény,tényleg nehéz dönteni a sírás és a röhögés között. Azon gondolkodom, mi tudná még ennél is ütősebben szemléltetni, hogy Gyurcsány Ferenc közülünk való hús-vér ember. Arra jutottam, hogy a Lotte által vizionált aluljárós epizód ne érjen véget az ébredős jelenettel, hanem kísérje el a stáb emberünket a helyi szakorvosi rendelő urológiájára, esetleg egy hard-változatban egyenesen egy aranyér műtétre.
Drága Lottém,itt az idő, hogy vallomást tegyek egy újabb fogyatékosságomról. Egy (nőcis)kocsmai beszélgetés alkalmával arról beszélgettünk, hogy politikai hozzáállástól függetlenül pasinak ki jön be jobban: Orbán, vagy Gyurcsány. Ketten szavaztunk az utóbbira és sajnos nem bírok túllendülni ezen az álláspontomon még ezután a videó után sem. Miközben fogom a fejem, hogy ilyen hányadék hogy kerülhetett az internetre, a hülye liba azt súgja a fülembe, hogy "jó-jó, de azért mégis milyen szép szál ember." Lehet, hogy azért van az országunk ilyen ramaty helyzetben, mert túl sokan hallgatnak az eszük helyett az érzelmeikre?

Szofi írta... [Válasz erre...]

Uram, atyám, Irma! Bocs, de a torkomon akadt a gombóc. Gyurcsány szép????? Hogy magas,azt az egyet nem lehet elvenni tőle. Amúgy, ha az ellenszenvemet leküzdöm, akkor is csak egy mitugrász strébert látok. Okoskodó, tenyérbemászó arcot, pengeszájjal.

Egyébként asszem ez a karizma velejárója, akit nem ragad el, azt végtelenül taszítja.

Szofi írta... [Válasz erre...]

Amúgy tudja valaki, miért változott meg a kommentek betűtípusa? Nem jó így olvasni.
Nem találok rá beállítási lehetőséget.

Lotte írta... [Válasz erre...]

Engem meg mindig azért néztek hülyének, mert rendre Belmondót választottam Delon helyet:)

Fakirma írta... [Válasz erre...]

No, akkor tudod, Lotte, mit érzek most Szofi megsemmisítő sorait olvasva :-(...Ha az Avasról egyenesen hozzám jönne a küszöbömet kaparni, biztos először mondanám, hogy "menj innen Ferikém, te gusztustalan vén szélhámos,ne hozd a nyakamba az erkölcsi romlást", de aztán biztos mégis elbuknék. Viszont milyen klassz kis bejegyzést tudnék írni, mondjuk "Gyurcsány szeretetnyelve" címmel...
Tényleg, a ki vagy-vagy-ban politikus fickókról még soha nem esett szó,nektek ki jön be?(oké, nem muszáj elárulnotok:-))

Szofi írta... [Válasz erre...]

Nem leszek fair veled Irma, de ezt soha nem árulom el a nyilvánosságnak!

Annyit azért leszögeznék, hogy nem a Semjén Zsolt. Meg Sch.Pál sem.

Lotte írta... [Válasz erre...]

Széchenyi! (na jó, ez sem volt fair)

Fakirma írta... [Válasz erre...]

Rossz hírem van. Széchenyin osztoznunk kell!

anyuka2 írta... [Válasz erre...]

A véres politikai csatározások közepette nekem jól esik egy kis röhögés Fletón, szerintem egy igazi bohóc feltűnési viszketegséggel, aki, azon kívül, hogy beköltözik a néphez, nem sok vizet zavar a politikában. Azért nagyon remélem, hogy 2014-ben nála valamelyest komolyabb, és hitelesebb személy fogja képviselni az esélyes ellenzéki tábort.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...