2012. május 22., kedd

Nyúlvérű vagy, vagy bevállalnád...

Szerző: FiloSzofi 

...a halcipőt?


shoeblogs

 Ma kíméletlen hangulatomban vagyok, és igenis megfordítom a szójátékot, de nem mondom ki hangosan, csak mutatom:nyúlcipőEngesztelésül pedig nézzétek, ezt a halcipő dolgot komolyan is lehet venni:

shoeblogs


5 megjegyzés:

Névtelen írta... [Válasz erre...]

De randa!

Bélád írta... [Válasz erre...]

nem pont ilyen új papucsra vágytam, Szofikám...de azért köszi. mondjuk a flip-flopot én épp azért nem szeretem, mert abban akárhogyan óvakodik az ember, csak esetlenül csattog, mint a partra vetett hal, szóval az elsőben van szellem. de tulképpen tetszik is. a harmadikra nincs mentség, jaj, rém csúnya szegény.

Szofi írta... [Válasz erre...]

Csak azt sajnálom, hogy a magassarkút nem egy kandikáló nagylábujjal fotózták, úgy sokkal horrorisztikusabb.

Az első meg...én eléggé undorodom a halaktól, és ez egészen élethű. Egészen bizarr, hogy bele lehet bújni, és ott fityegne a lábamon.

mis disz írta... [Válasz erre...]

Nekem pont az élethűség tetszik-legalább van mire fogni a kellemetlen lábszagot.:)Tényleg?!Vajon mit lehet még kitalállni kellemetlen testszagok vizuális eltakarására?:)

Fakirma írta... [Válasz erre...]

Nekem a nyúlfej kellene (a cipője nem). Egyre gyakoribbak azok a reggelek, amikor tükörbe nézve szívesen viselnék ilyet, és még fogat sem kellene mosnom (ha már a szagok vizuális eltakarásánál tartunk).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...