2012. május 13., vasárnap

Elemi matéria a konyhából - Mi lehet ez?

Szerző: Fakirma

A kérdés tulajdonképpen költői, mert én sem emlékszem rá, mi lehetett a képen látható matéria fénykorában (Bocs Szofi, amikor megláttam, nem tehetek róla, de rögtön a Te kedves kitalálós játékod jutott az eszembe). Lehet azért találgatni, Rorschach után szabadon szerintem nem rossz projekciós teszt. Segítségként annyit elárulok, hogy  némi családi nyomás hatására került fel a blogra a fénykép:

 Nincs több kép, tovább lehet lapozni!

Ember a hűtőszekrény mélyén akadt rá a jénai edényre, én pedig a tartalmával kapcsolatos kérdéseire csak vonogattam a vállamat, annyit azért be tudtam lőni, hogy nagyjából egy hónappal ezelőtt főztem a kérdéses üvegtálban utoljára. A család férfi tagjai egyszerre hördültek fel, s a kérdést - szerintem abszolút helytelen módon - morális oldaláról kezdték boncolgatni. Szétnyűtt sportcipőkről, rendetlen dobozokról, és családi szennyes kiteregetéséről hadováltak, majd megjegyezték, hogy bezzeg most, néhai főztöm romjai fölött blogírói szenvedélytől fűtve nem kattintgatom a fényképezőgépet, hogy ország-világ elé tárjam szégyenteljes háziasszonyi mivoltom corpus delictijét. Most hát önkritikát gyakorlok, és bevallom, hogy minden eddigi látszat ellenére, nem vagyok tökéletes, és néha én is követek el hányavetiségből végzetes mulasztásokat. Mea culpa, de ha meggebedek, akkor sem tudom megmondani, mi a fenét süthettem azon a bizonyos áprilisi napon. Ötlet?


14 megjegyzés:

agyrágóbogár írta... [Válasz erre...]

krumpli+hagyma és mintha csirkehús is lenne. Ha nem írtad volna az egy hónapot mondtam volna, hogy rokfortos petrezselymes hagymás krumpli csirkehús falatokkal :D

Fakirma írta... [Válasz erre...]

Zseniális, én is valami ilyesmire tippelek, a gond csak az, hogy nem szoktam ilyeneket főzni...
Ha projekciós teszt eredményeként értelmezzük a válaszodat, azt gondolom, hogy egy kedves, lelkiismeretes, altruista lélek lehetsz kedves Agyrágóbogár,ha képes vagy megajándékozni figyelmeddel egy alkotói válságában szánalmas hülyeségeit mutogató blogírót.:)

anyus írta... [Válasz erre...]

Üdv az anti-gasztroblogger klubban! :)

Szofi írta... [Válasz erre...]

Én is a krumpli-hagymára gondoltam. Esetleg mint köret? Ezért nem is lehetett emlékezetes. A grillrácson akartátok megsütni, de nem sikerült?

anyus írta... [Válasz erre...]
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Fakirma írta... [Válasz erre...]

Nem járhattok messze a valóságtól, az a legszomorúbb az egészben, hogy valószínűleg most sem néz ki az egész sokkal szarabbul, mint a hónapos pihenésének megkezdése előtt...:(

anyuka2 írta... [Válasz erre...]

Hát, ha Rorschach után szabadon, akkor egy férfi nemi szerv.

Fakirma írta... [Válasz erre...]

:) Csak egy? Én legalább húszat látok:)

ms.dixlekszia írta... [Válasz erre...]

Szerintem vegyétek elő a felsős biológia könyvet-és nézzétek meg,hogy néz ki egy férfi nemi szerv.-És-vagy külgyétek a férjeket a doktórhoz.:)

anyuka2 írta... [Válasz erre...]

Miszdisz, úgy véled, valami nincs rendben a férjem hímtagja körül???? :-)

ms.dixlekszia írta... [Válasz erre...]

Én csak annyit mondok,hogy a kép inkább emlékeztetne egy a siófoki úton álldogálló középkorú hölgy nemiszervére egy hosszú nap után,persze,gondolom férjed hímtagja nem hasonlít ehez az állapodhoz:)ha mégis úgy keresse meg orvosát,gyógyszerészét:))- remélem nem cenzúrázzák ezt a kis megjegyzést.:)

anyus írta... [Válasz erre...]

Édes Istenem, ez valaha egy szolid, konzervatív blog volt...

ms.dixlekszia írta... [Válasz erre...]

Bocsánat,BOCSÁNAT:/-igérem,mosttantól szolid és konzervatív leszek-DE AKKOR IS OLYAN........

anyuka2 írta... [Válasz erre...]

Miszdisz, eleinte én is azt akartam írni, hogy, "Hát mi? Pina.", de akkor a végén még engem küldenél nemibeteg gondozóba (és nem engednéd, hogy a wc-dre üljek) :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...