2012. szeptember 3., hétfő

Goldenblog szavazás...

Szerző: FiloSzofi 

Nagy meglepetésemre, felfedeztem magunkat a Goldenblog nevezett blogjainak listáján! Nem mi indultunk, egy kedves olvasónk, vagy talán a zsűri nevezett, nem tudom, mindenesetre nagyon köszönjük!

Nem tudom, Lotte és Irma hogy voltak vele, de nekem azért nem jutott eszembe a nevezés, mert úgy érzem, még újbor vagyunk, nem forrtuk ki magunkat. Ez még nem az igazi fellépőruhánk. Megfordítva a dolgot, jobban hangzik ez úgy, hogy nagyon sok van még bennünk, lelki szemeink előtt egy egész vár lebeg, azért nincs tető a falakon. Ez ugyanis még nem a tetőszint.

Azért írom mindezt, hogy éreztessem az örömömet és a meglepetést, hogy van, aki számol velünk, és tető ide vagy oda, azért itt kérem laknak! Nem is kevesen, és még jól is érezzük magunkat!

Nagy bíztatást és megerősítést jelent a nevezés, és a szavazatok még inkább, ezért, ha már verseny, kérlek benneteket, szavazzatok ránk!

Szavazni szeptember 6-án éjfélig lehet, és sajnos facebook profil is kell hozzá. Bennünket az életmód blogok kategóriában találtok.

Elő hát a bográcsot, töltsük meg a poharakat, aki szeret itt nálunk, csemetefáink és gondolkodó padjaink között elnézelődni, maradjon velünk! (Ez itt a vesztegető sör-virsli.) Köszönjük a támogató szavazatokat!

5 megjegyzés:

lotte írta... [Válasz erre...]

Igazi anti-blogger vagyok, azt sem tudtam, hogy zajlik a szavazás, így kettős meglepetésként örvendezhetek, hogy van, aki gondol ránk!

Köszönjük, köszönjük, köszönjük!

anyus írta... [Válasz erre...]

Na jó... de csak mert leszedtétek a betűkitoszós vacakot :D

Névtelen írta... [Válasz erre...]

:D
Pedig úgy imádtam minden egyes kommentelőnek személyiségéhez illő saját betűsort összeállítani!:)
Ezzel a goldenblog szarsággal meg úgy érezem magam, mintha valaki heccből benevezett volna engem a Magyarország szépe versenyre, csak hogy éghessek egy jó nagyot.:)
Fakirma

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Persze közben dagadok a büszkeségtől, és fűnek-fának újságolom, hogy hát igen, a mi blogunk goldenblog kompatibilis, s ha idén véletlenül nem mi nyernénk, jövőre mi leszünk a nyertes befutók egészen biztosan.
Fakirma

anyus írta... [Válasz erre...]

Szerencsétek h Bözsi mégsem indul.
http://levelekjulistol.blogspot.hu/2011/11/godenbog_10.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...