2012. október 13., szombat

Mi van a képen?

Szerző: Lotte  


Minél többet nézem, annál inkább lenyűgöz. Gondoltam, egy könnyű kis rejtvénybe csomagolva osztom meg veletek. A megfejtés egyetlen tulajdonnév.

És íme a képi segítség:

És ha eddig nem lett volna nyilvánvaló a megoldás, még egy kis kapaszkodó: egy hátborzongató Goya-festmény részlete.16 megjegyzés:

Szofi írta... [Válasz erre...]

Teljes zavarban vagyok. Először cd-re, majd síkeltolódás után flexre gondoltam, vagy bármilyen szeletelőre.
Erre itt ez a kép, ami az időre utal, de az órát nem látom a képen. Esetleg a gongja?
Plusz probléma: ellenőriztem a képet, ls azt írja, Uránosz felfalja gyermekeit, de én úgy tudom, Kronosz falja fel gyermekeit, úgy van értelme.

Szóval neked egyszerű, de...

lotte írta... [Válasz erre...]

Számítottam rád, mint a képes rejtvények szülőanyjára:) Kronosz a jó irány (ebből is látszik, mennyi félinformáció van a neten)...

lotte írta... [Válasz erre...]

...ja, a flex nagyon jó:)

Szofi írta... [Válasz erre...]

Akkor sejtem, de még hagyok másnak is gondolkodási időt.

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Rendi vagy!

zsb creations írta... [Válasz erre...]

A Szaturnusz?

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Hurrááá!!! Bingó! Gratulálok a megfejtéshez!

agyragobogar írta... [Válasz erre...]

Egy icike picke tipp :) Legközelebb a képeket nem "a szaturnusz gyűrűi a Cassini felvételein" illetve "a szaturnusz (nasa)" nevekkel ellátni mert eléggé lelövi a rejtvényt :D

lotte írta... [Válasz erre...]

jajajaj... és még én teszek ki rejtvényeket...Köszi!

Loan Offer. írta... [Válasz erre...]

Szüksége van hitelre ?, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: (calvinkingloanmanagementfirms@gmail.com)

Hitel ajánlat.

Loan Offer. írta... [Válasz erre...]

Jó nap,
Regisztrált magán pénz hitelező vagyok. Kölcsönöket adunk azoknak az embereknek, a vállalatoknak és a vállalati egyéneknek, akiknek frissíteniük kell pénzügyi helyzetüket az egész világon, nagyon alacsony éves kamatlábak mellett, amelyek 2% -ot tesznek ki egy évtől 30 évig tartó törlesztési időszak alatt a világ bármely részén. 5000–100 000 000 eurótól kölcsönöket adunk ki. Hiteleinket jól biztosítottuk, a maximális biztonság érdekében prioritást élvezünk. Az érdekelt személynek e-mailen kell felvennie velünk a kapcsolatot: (calvinkingloanmanagementfirms@gmail.com)

Hitel ajánlat.

You need an urgent loan? Contact: georgeanderson.loanfirm255@gmail.com írta... [Válasz erre...]

Sürgősségi kölcsönt keres? Egy bank vagy más pénzügyi vállalat elutasította a kölcsönt? Szüksége van pénzügyi segítségre? Szüksége van hitelre számlák fizetéséhez, ház vásárlásához vagy adósság megszilárdításához, és adósságmentessé válik? Szeretne saját vállalkozását irányítani, és pénzügyi segítségre van szüksége? Lépjen kapcsolatba velünk gyors, megbízható kölcsönért, alacsony kamatláb mellett. Készek vagyunk segíteni az üzleti vagy személyes kölcsönökön, megfizethető visszafizetési tervvel, jó hitelképességgel. kölcsönöket kínálunk megfizethető áron. ha igen, további információkért forduljon a James Kong hitelintézethez: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

Hitel ajánlat

You need an urgent loan? Contact: georgeanderson.loanfirm255@gmail.com írta... [Válasz erre...]

Szüksége van hitelre, vagy újrafinanszírozza otthonát, kifizeti a számlát, bővíti vállalkozását 2% -os kamatlábbal? Nincs további kapcsolattartási cím a következő címen: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

Sürgős kölcsön ajánlat.

You need an urgent loan? Contact: georgeanderson.loanfirm255@gmail.com írta... [Válasz erre...]

Üzleti kölcsönt keres? személyi kölcsön, lakáshitel, autó kölcsön, diákhitel, konszolidációs kölcsön, fedezetlen kölcsön, kockázati tőke kölcsön 2% -os kamatlábbal, az érdekelt befektetőknek e-mailben kell kapcsolatba lépniük: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

Sürgős kölcsön ajánlat.

Unknown írta... [Válasz erre...]

Üdvözlet mindenkinek, ez egy bizonyság arról, hogy megkaptam a kölcsönt, oly sok cég csalta meg, aki valódi hitelezőnek állította, de minden erőfeszítésem hiábavaló volt, több mint 3500 eurót veszítettem hamis hitelezők számára, akiknek állításuk szerint hogy mi azok nem. Amíg a barátom nem mutatott be a megfelelő hitelezővel, akivel kapcsolatba lépett, és mindössze 48 órán belül sikeresen megkaptam tőlem a hitelt, mindenkinek, aki kölcsönt keres, javaslom, hogy félelem nélkül lépjen kapcsolatba velük e-mailben: mobilfunding1999@gmail.com

Isabella Charlotte írta... [Válasz erre...]

Sürgős hitelajánlat.

Üdvözlet, sürgős szükség van-e sürgős kölcsönre, számlák kifizetésére, ingatlanvásárlásra, üzletre stb. Megbízható hitelező társaság? Ez a lehetőséged. 2% -os kamatozású hiteleket kínálunk. Kérjük, küldjön egy e-mailt a kölcsönről: (inforamzanloan@gmail.com)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...