2012. április 10., kedd

Innováció víziszonyosoknak

Szerző: Fakirma

A Nyuszi idén fejtörést okozott nekem. Vasárnap reggel óta azon tépelődöm, kinek lehet szüksége erre a dezodorra. Mármint az én Szendvicsgyerekemen kívül. Mert ő irtózik a fürdéstől, s fenemód boldog volt, amikor megtalálta az ajándékos kosarában a szagtalanító illatszert. Lelkendezve állt elő az ötlettel, hogy akkor most rögtön nekiáll a tesztelésnek. Nem vagyok egy autoriter szülő-típus, de most a sarkamra álltam, és azt mondtam, hogy nem, majd hétvégén apádnál. Aztán utánaszámoltam, ott csak 48 órát tölt, az utolsó 24 (vívó edzéssel megspékelve) nekünk jut. Bezzeg a szintén Húsvétra érkezett csodafogkrém még mindig bontatlanul lapul a félig megcsócsált csokitojások alatt. Ennyit a Húsvéti Nyuszi népnevelő érzékéről.

8 megjegyzés:

anyus írta... [Válasz erre...]

Sztem reménykedj h már 48 óra alatt kiderül h nem működik :)

anyuka2 írta... [Válasz erre...]

Vagy inkább abban, hogy működik.

anyus írta... [Válasz erre...]

Az kizárt.

Fakirma írta... [Válasz erre...]

Mindkét esetben én szívok. Ha nem működik, azért, ha meg igen, akkor pedig rohangálhatok három-napos lábszagtalanító spray után.

anyus írta... [Válasz erre...]

Ha mégis működik, akkor egészségtelen :)

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Apukám például a mai napig irtózik mindenféle mosakodástól. Ez mindig kellemetlen volt, mert egy tanár azért mégsem lehet retkes. Ezt az iszonyodást azzal magyaráztam, hogy amikor ő gyerek volt, lavórban kellett fürdeni, kényelmetlen volt stb. Számomra örök rejtély, hogy miért van ez a víziszony. Másik magyarázat, hogy ez a zseniális emberek ismertetőjegye (az apukám az), ez legalább vigasztaló gondolat. Amúgy a dezodor nálunk sem vált be, először megörült neki, de nem működött.

Réka

Fakirma írta... [Válasz erre...]

Ez vicces, az én Apukám is utál fürödni, és nagyon kínos volt világ életemben (neki az sz-betűsök a fürdős napjai, de téli szezonban a szerdát kihagyja:( ). Ő is zseni, ráadásul egész életében tanított. Réka, ugye nem vagyunk testvérek?!!:))

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Oh, boldog egymásra találás, mint egy amerikai filmben :) Mennyit gyötörtem a szüleimet egy kistesóért.
Csak nálunk a vasárnap volt divatban, azt is anyukám jelölte ki. Úgy látszik minden víziszonyosnak ugyanarra a rugóra jár az esze. Apukám is állította, hogy télen kevesebb fürdés is elég. Nyáron viszont a szünet miatt szükségtelen, hiszen senki nem szagolgatja (mi ugye már megszoktuk).
De tényleg idegesítő, én félig-meddig tisztaságmániás vagyok. Ez azt jelenti, hogy időnként rámtör.

Réka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...