2012. április 27., péntek

Szünidei matiné - Csodabogarak

Szerző: FiloSzofi

Mielőtt megkapnátok a súlyos eheti Riposztot, egy kis lazulás. Tudom, hogy régi, de olyan jó volt újra elővenni, és ha van, aki most találkozik vele először, már megérte. Egy francia animációs sorozatról van szó, amelynek egyik alkotója Thomas Szabo - újabb bizonyítékként arra, hogy a magyarokban animációs vér folyik, egy vágólappal több van bennünk.

A sorozat gyönyörű, és nagyon vicces, néha szívszorító, néha bölcs, de mindig humoros. De a legjobb mégis a hangvilága: Mintha a fűben feküdnél egy nyári délutánon, vagy a bogársztráda mellett stoppolnál, vagy...nézzétek meg.
Nincs legjobb, én most egy love storyt hoztam, és játszótéri történetet, amin a 3 és fél éves Fí gurult a nevetéstől. Aztán ti csak böngésszetek tovább.
( Ajánlom kisebbeknek is, ettől nem lesz idegbeteg a gyerekünk. Lassú és nem harsány, beszéd nincs, mégsem unalmas.)

Love StoryCsigák a játszón
5 megjegyzés:

anyus írta... [Válasz erre...]

:) Aranyos.
Bár tartok tőle h sok csiga fog áldozatul esni annak h ezt látva jószándékú gyerekek pár vidám percet akarnak majd szerezni nekik...

Onleány - társas blog írta... [Válasz erre...]

Látod, erre nem is gondoltam!

Azt hiszem, úgy kellene kommentálni, hogy az előtte való munka, a saját erőfeszítés teszi olyan felszabadítóvá az élvezetet. Ha csak úgy felteszik őket a csúszdára, az nem ugyanaz. Kész tanmese.

anyus írta... [Válasz erre...]

Ez nagyon szép elmélet, csüggeni fognak a szavaidon :)

Szofi írta... [Válasz erre...]

Mindig sejtettem, hogy mások gyerekeit sokkal könnyebb nevelni :)

zsb creations írta... [Válasz erre...]

A sorozatot megvettem DVD-n és ugyan már "rongyosra" nézték a gyerekek, még mindig hangosan kacagnak egyes jeleneteken. Nagyon-nagyon aranyos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...