2013. július 12., péntek

Sörfüggönyön át a divat

Szerző: FiloSzofi

Poétikus ebédidő, kis luk a rendes ember rendes napján, bár az idegbeteg fehér nyuszi az órájával, azért ott rohangál a periférián.

Nyáron a nyitott erkélyajtókban dagadnak a könnyű függönyök, és előfordul, hogy néhány pillanatra az arcod elé törleszkedik. Az a pohár sör ebédidőben, éhgyomorra: arcom elé libbenő tüllfüggöny. Turisták, biciklis CEU-sok, és ebédelő hivatalnokok rajzásában Lottéval ülünk a forgalmas utcán. A dolgozó nő, meg a babakocsis anyuka kéz  kézben lecsúszdázott egy szintet, lopni a napot.

Ahogy ott ülünk, két dolog tolakszik látótérbe:

1. Rettentő combok! Nekem, aki az utóbbi huszonöt évemben a combom esztétikus külsőmbe építésén fáradozom, külön arcul csapás, hogy jönnek ezek a fiatalok (és kevésbé fiatalok) és a rengő cubákokat gátlástalanul mutogatják forró nadrágban. Az ember szinte rezonancia katasztrófán aggódik.


2. Új trend, a nyári lábszárvédő. Ezeket viszont inkább vékony lábszárakon láttam, volt trapézos, kockás, és semmi értelme. Szerintetek menő?:
(Lesifotó, és nem is tipikus, mert a másik lábán épp felgyűrte a lány.)


Lesifotó, és nem is tipikus, mert a másik lábán épp felgyűrte a lány.

Tanulság:
Spórolós világban élünk, oda veszünk ruhát, ahova kevesebb anyag is elég.

6 megjegyzés:

Bélád, azaz Katica, azaz én írta... [Válasz erre...]

ja, durva. még a sörfüggönyön át is ez az idei divat.de azért az is jellemző, hogy ki mire fókuszál, ugye ami neked a láb, az nekem a melleim, na hát én meg abban a zónában vettem észre hajmeresztő dolgokat másokon. szőrös, tüllös és hosszú rojtos melltartókat a strandon. pedig esküszöm, csak egy sört ittam! (persze nem kismamák voltak)

Fakirma írta... [Válasz erre...]

Nekem tetszik, hogy a lányok/asszonyok/nyanyák gátlástalanul mutogatják combkörnyéki hájaikat. Ilyenkor mindig sportos bombanőnek érzem magam. Ilyen vicces lábszárvédőt még nem láttam, egész jó lábnak néz ki, szerintem vicces, hogy ilyet húz rá a csaj. Én biztos, hogy nem takargatnám pont a szép vádlijaimat.

anyus írta... [Válasz erre...]

Katica, szőrös melltartót még nem láttam, de azt olvastam nemrég h Kínában nagy divatja van, miként a szőrös harisnyanadrágnak is, ezzel próbálják elriasztani az erőszakolókat.

Dózi írta... [Válasz erre...]

Én ilyenkor mindig a legelső nőre gondolok, akit nem nagyon izgatott, hogy mit vegyen fel. Igaz,"Szegénykém" még egy jó sörről is lemaradt, csak a gyümölcsfát nézte: szabad-e...?

Bélád, azaz Katica, azaz én írta... [Válasz erre...]

ja nem majomszőrre gondoljatok, hanem ilyen plüss műszőr. de teljesen funkciótlan úgy is, meg ugyan vizesen nem láttam, de azért nem lehet valami szép. a hosszú rojtos az még okés, abban vicces lehet úszni legalább.

szofi írta... [Válasz erre...]

Na, hát láttam én is szőröset, meg rojtosat is, valahogy nem kívántam meg magamnak, de tény, hogy csak 16 éveseken láttam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...