2012. december 22., szombat

El a kezekkel a gyerekektől!

Szerző: Lotte

Abszurd irányba halad a világ.
Miközben Japánban immár több pelenkát gyártanak idős embereknek, mint csecsemőknek (ld. Salát Gergely: A lemenő nap országa, friss Heti Válasz, 42-44.o.), s egész Európában a demográfiai téltől didergünk, a BBC vigyázó szemei nem arra irányulnak, hogy tanítsuk a gyerekeket a családi élet szépségeire, modellként állítva eléjük a papa-mama-gyerekek, csupa szív, szeretet útját.
Nem! A patinás brit közszolgálati műsorszolgáltató (egyúttal a világ legnagyobbja) egy megrendelt tanulmányában azt szorgalmazza, hogy "kreatívabban és bátrabban" kellene bemutatni a leszbikus, biszexuális és meleg kapcsolatokat, mert még mindig "relatív láthatatlanok" a szexuális kisebbségek. Azt tartanák jónak, ha már a sport- és gyermekműsorokban is, minél fiatalabb korosztályokat elérve foglalkoznának a témával, mintegy tudatos "véletlenszerűséggel" megjelentetve az LGB jelenséget.
Különféle szexuális irányultságokkal traktálni néhány éves prücsköket: miféle eszement gondolkodás ez?
El a kezekkel a gyerekektől!


2 megjegyzés:

anyus írta... [Válasz erre...]

Kirekesztők vagytok.
Legalább egy pedofilt minden tanári karba! A kreativitás jegyében.

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Azért nem úgy van az.Alighanem minden nemzet neveléskultúráját erősítené, ha az iskolákban, nevelőotthonokban a pedagógus nemek aránya újra kiegyenlítődne.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...