2011. december 10., szombat

Találkozzunk ötkor az Operánál!

Szerző: Onleány

Ma indul az Operaház előtti zenés karácsonyvárás, a szeretet. éhség. javára. 17.30-kor Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója, Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház kormánybiztosa és Kolonits Klára operaénekesnő nyitja meg a rendezvényt, a Magyar Állami Operaház énekkarából alakult alkalmi kórus előadása mellett. A forraltbor kimérés bevétele a szeretet. éhség. adománygyűjtési kampányát segíti. A helyszínen megtekinthető az elkészült mézeskalácsból készített Operaház makett is.
Az Onleányok, együttműködésben a Heti Válasszal a "Sütni szívből, szeretetből" felhívásra várják a saját készítésű mézeskalács szíveket, melyek december 22-én sorsoláson és zsűrizésen vesznek részt. A szerencsések és a legötletesebbek értékes nyereményeket vihetnek haza, a díszek pedig a soroksári Családsegítő Szolgálat karácsonyfájára kerülnek majd.
Találkozzunk ma ötkor az Operaház előtt!

2 megjegyzés:

Fakirma írta... [Válasz erre...]

Nagyon sajnálom, hogy nem tudunk ma elmenni az Opera elé (A kislányok egy szülinapi partira hivatalosak, szóval nem én vagyok a vendéglátó, megyek kárörvendeni..) De ugye más napokon is érdemes kilátogatni? Már csak azért is, mert a mézeskalács szíveinket szeretném a lányokkal kivinni.

Lotte írta... [Válasz erre...]

persze, minden nap 17 órától szabad a pálya! Milyen volt a buli?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...