2011. december 21., szerda

Adventi záróra az Operánál

Szerző: Onleány


Végéhez közeledik a Magyar Állami Operaház, a Heti Válasz és az Onleány Társasblog december 10. óta tartó, az Ökumenikus Segélyszervezet „szeretet.éhség.” című adventi adománygyűjtő kampányát támogató akciója - s vele a blogon meghirdetett "Sütni szívből, szeretetből" mézeskalácsszív-sütő verseny. (Ha ma este elviszitek szívecskéteket az Operaházhoz, még részt vehettek a holnapi zsűrizésen és sorsoláson, ahol értékes nyeremények találnak majd gazdára.) A felhívásra érkezett szépséges mézes szívek a Soroksári Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat karácsonyfáját díszítik majd az ott ünneplők örömére.

A kéthetes rendezvénysorozat minden estéjén karácsonyi zenei produkciók hangzottak fel az Operaház lépcsőjén, s a 15 méteres karácsonyfa mellett neves operaénekesek, balettművészek, karmesterek és hírességek árusították a jótékony céllal kínált forraltbort és mézeskalácsot a varázslatos hangulatú, díszlettervezők keze munkáját dicsérő házikókban.

A pult mögött álltak: Kolonits Klára, Bretz Gábor, Palerdi András, Fekete Attila, Boncsér Gergely, Miklósa Erika, Héja Domonkos, Apáti Bence, Szakács Attila, Bátori Éva, Hábetler András, Oláh Zoltán, Felméry Lili, Leblanc Gergely, Pazár Krisztina, Bajári Levente, Keszei Bori, Szegedi Csaba, Pap Adrien, Kerényi Miklós Dávid, valamint Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnöke, Ókovács Szilveszter, az Operaház kormánybiztosa, Kovács (Kokó) István, a Segélyszervezet jószolgálati nagykövete valamint Dr. Pesti Imre, Budapest Főváros Kormányhivatalának vezetője. 

December 22-én, 17 órakor Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet vezetője és az esemény házigazdája, Ókovács Szilveszter kormánybiztos lezárják az adventi adománygyűjtő rendezvénysorozatot, valamint az esemény médiatámogatójakén Borókai Gábor, a Heti Válasz kiadóigazgató-főszerkesztője részvételével sor kerül a Sütni szívből, szeretettel mézeskalácsszív-sütő verseny eredményhirdetésére. 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk az Operaház elé holnap 17 órára egy közös koccintásra és éneklésre a Magyar Állami Operaház gyermekkarával!

0 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...