2012. augusztus 31., péntek

Toalett Gender - rusztikus és finom

Szerző: FiloSzofi

Egy régi rovatunk kihűlt nyomát forrósítjuk újra. Mellbevágott ez a rusztikus, mégis kifinomult  megjelenítés, ráadásul a fényképezőgép is velem volt.


Ez kérem nem a Didibár (Hooters), hanem egy minőségi borozó a kőszegi Várkörön. Gyengéd figyelmesség, hogy a női mellek sokféleségére nem igyekeztek utalni, egy pillanatra minden betérő magára vonatkoztathatja a tökéletes félgömböket. (Csak nem normatív szándék van mögötte? Á, az nem érné meg nekik.)
Leplezetlenül állítják azonban a férfiasságbeli különbségeket, ami amúgy kevésbé látható, mint a női méretek. (Ez is nők felé tett gyengéd, oktató gesztus talán?):


Minél tovább gondolom a dolgot, tulajdonképpen  hálás vagyok, hogy ennyire hanyagolták a következetességet, és a nőket nem egy hordóval jelölték. Azt hiszem, mindenki jobban járt.
( Bár Drága Barátom elgondolkodott a melleket nézve, vajon van-e efféle része a hordónak .)


1 megjegyzés:

Szofi írta... [Válasz erre...]

Némi gondolkodás után engedtem a hatásvadászat csábításának, és kicseréltem a képeket, hogy a cicis legyen az első.
A döntő érv az volt, hogy a távoli nagyon rosszul mutatott a facebookon. Erre most, hogy az új verziót szeretném megosztani, még mindig az összképet teszi ki bélyegképnek. Így jár, aki finomkodni próbál, de aztán mégse.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...