2011. december 4., vasárnap

Sütni szívből, szeretetből!

Szerző: Onleány

A következő felhívással fordulunk minden jóakaratú és kreatív Onleányhoz és Onlegényhez:


Sütni szívből, szeretetből…

Az Onleány Társasblog együttműködésben a Heti Válasszal felhívással fordul minden kedves olvasójához, hogy 2011. december 10. és december 23. között hozzon egy-egy saját készítésű- és dekorálású mézeskalács szívet az Operaház előtti jótékonysági eseményre.
Az eseménysorozat keretében az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. adventi adománygyűjtő kampányának támogatására mérnek hírességek esténként 17.00 és 18.00 között forralt bort és árusítanak mézeskalácsot a gyönyörű környezetben, különleges adventi zenei csemegék előadása mellett.



A mézeskalács szívek a helyszínen kiállításra kerülnek az adománygyűjtés időszakában, majd elkészítői részt vesznek egy zsűrizésen és egy sorsoláson, amin a Magyar Állami Operaház felajánlásaként családi operabelépőt és Heti Válasz ajándékcsomagot nyerhetnek a szerencsések és a zsűri által legjobbnak ítélt alkotások.

Eredményhirdetés és sorsolás: 2011. december 22. 17.30
December 23-án a szíveket a Soroksári Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat intézményébe szállítjuk, ahol nehéz élethelyzetben lévő családok karácsonyfáját díszítik majd az ott ünneplők örömére.
(Kérjük, hogy a szíveket kilyukasztva, felakasztásra alkalmas állapotban hozzátok! A szívek leadásának helye és ideje: a forraltbor-kimérésnél, minden nap 17.00-18.00 között. Az eseményről folyamatosan beszámol majd az Onleány Társasblog.)
Süssünk szívből, szeretetből!



0 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...