2011. december 2., péntek

Ki vagy-vagy? 10.

Szerző: Onleány

Télapó vagy Mikulás?
Finnyásan Mikulás, de nehéz megharcolni érte, mindent elönt a Télapó. Még Hópelyhecske (Sznyegurocska, ugye meg van még?) hiányozna! (Lotte)
Kevés dologban vagyok következetes, de abban igen, hogy nálunk a Mikulásnak nincs beceneve. (Fakirma)
Annak, hogy Télapó, semmi értelme, főleg, hogy van Mikulás. De azért nem mondunk le olyan jó kis mesekönyvekről, mint például a Babar és a Télapó, csak többnyire átjavítom mesélés közben (bár tök mindegy, mert a sztori sem illeszkedik az eredeti legendába). Az a jó a gyerekekben, hogy őket nem zavarja az ilyesmi. (Szofi)

Csizma vagy bakancs?
Más funkciók, de azért egy dögös csizma jobban bejön. (Lotte)
Bakancs, de a lelkem mélyén nagyon vágyom egy szexi csizmára (Fakirma)

Nejlon térdzokni vagy soha?
Nálánál aszexuálisabb ruhadarab nem létezik. A nő csinosan jön-megy a világban, aztán otthon kibújik nadrágjából és térdét harapja egy randa nyjlon darab. Mindezek ellenére nehéz kikerülni. (Lotte)
Olyan kínos randikra kiváló, amire azért mész el, mert nem bírsz nemet mondani, viszont a hátad közepére kívánod... (Fakirma)
Szerintem nem is aszexuális, kivéve ha testszínű, meg ha nagyon bevág, és látszik. Ropi lábszárakon egy mintás még mutogatható is lehet - egy elenyésző kisebbségnek.(Szofi)

Pest vagy Buda?
Budán születtem, de Pesthez köt a tudatos lét. Két életérzés egy városban. A Duna egyik és másik oldala, mint két - egymásra alig hasonlító - testvér. Mintha még a szagok is mások lennének itt és ott. Jó, hogy ketten vannak! (Lotte)
Pest. Rám tör a szorongás minden olyan városban, amelyik ferde. (Fakirma)
Buda. Csak úgy elvileg. (Szofi)

Szelektív hulladékgyűjtés vagy mindent egybe? 
Egyedül az üveget és az elemeket gyűjtögetem külön, azt viszont már képtelen lennék a közös kukába dobni. Műanyagpalackos italt alig iszunk, így az nálunk nem téma. A benzinkutas használt olaj gyűjtés is tetszik, bár eddig még nem jutottam el az olajos flakonommal. Ja, és az örök gyanú: vajon hova kerül a szétválogatott hulladék, nyugtassatok meg, hogy nem megy a nagy közösbe? (Lotte)
Minden ember felelőtlen, aki fittyet hány a szelektív hulladékgyűjtésre, elviekben nem, a gyakorlatban elég gyakran felelőtlen ember vagyok (Fakirma)
Nem vagyunk abban a helyzetben, hogy leszarjuk, de mostanában sajnos puhulok. Viszont nem veszek már palackos vizet. (Szofi)

0 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...