2014. október 1., szerda

ZÁRÓRA

Szerző: Onleány


Kedveseink!

Lejárt a magunknak szabott türelmi idő (tudjátok, amíg kiderül, hogy ezt a ruhát már tényleg nem hordja az ember), ezt a blogot most bezárjuk. 

Azért az elmúlt három év nem múlt el nyomtalanul, mindhármunkban pörög tovább az „ezt meg kellene írni” alkatrész, ezért könnyen lehet, hogy lesz olyan fórum, ahol találkozhattok még velünk. Ha így lesz, itt, ezen a felületen is hirdetni fogjuk!
Az eddigi tartalmak továbbra is hozzáférhetők maradnak, szabad böngészni, élet- és süti recepteket olvasgatni. Köszönjük, hogy velünk tartottatok!

Szeretettel:

Lotte, Szofi, Fakirma

11 megjegyzés:

PetiE írta... [Válasz erre...]

Kicsit szomorkás a hangulatom máma...
Jó volt minden történetetek, ötletetek és véleményetek! Hiányozni fogtok, várom a folytatásaitok elérhetőségét! Lelki koplalások elé nézünk.
Minden jót nektek, motoszkáljon bennetek az a kerék mihamarabb!

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Záróra.DE MIÉRT?....

lotte írta... [Válasz erre...]

Miért? Nekem például le kellett harapnom egy ujjamat, minden vele járó fájdalommal együtt ahhoz, hogy élhető maradhasson a mi hatosban futó, túlfeszített életünk. Félig-meddig, csak úgy mellékesen meg nem tudom csinálni, ez már kiderült a nyáron is - ahhoz túl fontos volt ez az egész. De meghat és erővel tölt el, ha Nektek is jelentett valamit ez a virtuális térbe dobott sok ezer leütés. Köszönet érte!!


Névtelen írta... [Válasz erre...]

Ikerlányokkal(hét hónaposak)és egy két éves fiúval otthon vagyok.Nem egyszerű,de az írásaitok jól jöttek mindig.Sajnálom.

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Nagyon sajnálom, hiányozni fogtok valamennyien:( Kriszta

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Kedves Onleányok, reméljük, "csak" annyi az ok, hogy nem fér ez most bele az életetekbe, ahogy Lotte is írta az imént, és nincs nagyobb baj. (Ezt tökéletesen megértem, eddig is csodáltam, hogy hogy van időtök minderre.) Ez esetben csupán magunkat sajnáljuk, hogy egy remek bloggal és 3 KitűNŐ írásaival lettünk kevesebbek...

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Szerintem ne faggassuk az Onleányokat.Így döntöttek és kész,valószinüleg okuk van rá.Sűrű az élet,nálunk három kisördög szedi szét a házat és az idegeimet minden nap.Megértem,ha nem fér bele a lányoknak.De azért sajnálom.

Csaba írta... [Válasz erre...]

Köszönöm az eddigi írásokat.

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Én még mindig nem hiszem el,hogy vége.Szerintem csak egy pillanatnyi rossz állapot okozta rossz döntésröl van szó.Igazam van,ugye kedves Mindenki?

Ivett írta... [Válasz erre...]

Öröm volt rátok lelni 2-3 éve, köszönöm, hogy itt lehettem! Minden jót, és visszanézegetek híradásért.
Ivett

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Jó napot, Josef Lewis, egy magánhitelező, aki kölcsönöket ad az egyéneknek, a vállalatoknak és a kormányzati intézményeknek 2% -os alacsony kamatlábbal. Tudjuk, hogy vannak olyan családok, akik fizetés ellenében élnek, és mások, akik nem tudják ellátni pénzügyi kötelezettségeiket, és ezért vagyunk itt a pénzügyi helyreállításhoz.

Pénzügyi szolgáltatásaink széles skáláját kínáljuk: Üzleti tervezés, kereskedelmi és fejlesztési pénzügyek, ingatlanok és jelzálogkölcsönök, adósságkonszolidációs kölcsönök, üzleti kölcsönök, magánhitelek, otthoni refinanszírozás, szállodai hitelek, hallgatói hitelek stb. ha érdekelt a kölcsön és mentes csalások ..

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Szöveg / hívás: +1 (603) 786-7565 köszönetet mond

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...