2014. augusztus 6., szerda

A pszichológus kérdez: Passzol-e a piros a kékhez?

Szerző: Fakirma

(Mert itthoni túlélőtáborunkban pörög ám az élet, s jelentem, edzésben vagyunk!)

Mire gondol a másnapos pszichológus, amikor a hajnali létszámellenőrzés során 16 éves fia szobájában ezzel a két lábbal találja szembe magát?
a) Már megint túl sokat ittam.
b) Már megint túl sokat ivott a fiam.
c) El kellene hozni az ezer éve megrendelt lúdtalpbetétet az ortopédiai segédeszközök boltjából.
d) Csak nem egy negyvenhatos lábú csajt kukázott össze a gyerek?!
e) Pocsék, amatőr munka. A jövő héten őt is viszem a körmöshöz.
f) Mikor lehettem annyira gyengén, hogy ezért az ocsmány kék körömlakkért pénzt adtam ki?
g) Lehet, hogy a nyári szünetet nem azért találták fel, hogy a gimnazista fiúgyerekek esténként a pisis húgaikra vigyázzanak?
h) Későn érő típus. Kis mázlival két éves kor körül elkezd derengeni a kölyöknek a nemi állandóság. De jobb későn, mint soha megérteni, hogy mindegy milyen cuccot visel a testén, nem ettől lesz fiú vagy lány...
i) Inkább nem gondol semmire. Bevesz egy fejfájás csillapítót és visszafekszik aludni.
4 megjegyzés:

a mesélő írta... [Válasz erre...]

Na, akkor melyik válasz az igazi? Amúgy szép lába van! :)

Fakirma írta... [Válasz erre...]

Azt hiszem, az utolsó:)

PetiE írta... [Válasz erre...]

Az i-ben implicit benne van a is. Azt hiszem.

Unknown írta... [Válasz erre...]

Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Hívás / szöveg +1 (603) 786-7565 köszönömRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...