2014. július 11., péntek

Zárva, de miért?

Szerző: Lotte

Ezt a kedves gyöngyszemet ma délelőtt találtam, mikor be akartam ugrani egy virágboltba a nyár elmaradhatatlan kellékéért, egy csokor kardvirágért:


Mennyivel vidámabb lenne a világ, ha mindenki hasonlóan, kellő szerénységgel, de mégis egyenesen megosztaná az ajtón hiába zörgetőkkel az önmagában hűvös és elutasító ZÁRVA tábla okát!
Ismeretlenül is jó edzést, eredményes felkészülést az illetőnek! (Tuti, hogy egyszer még visszamegyek megkérdezni, hogy milyen sportágban utazik ez a derék, testet edző virágárus.)

3 megjegyzés:

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Ti is edzőtáborban vagytok?
ilka

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Zárva,de miért?

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Jó napot, Josef Lewis, egy magánhitelező, aki kölcsönöket ad az egyéneknek, a vállalatoknak és a kormányzati intézményeknek 2% -os alacsony kamatlábbal. Tudjuk, hogy vannak olyan családok, akik fizetés ellenében élnek, és mások, akik nem tudják ellátni pénzügyi kötelezettségeiket, és ezért vagyunk itt a pénzügyi helyreállításhoz.

Pénzügyi szolgáltatásaink széles skáláját kínáljuk: Üzleti tervezés, kereskedelmi és fejlesztési pénzügyek, ingatlanok és jelzálogkölcsönök, adósságkonszolidációs kölcsönök, üzleti kölcsönök, magánhitelek, otthoni refinanszírozás, szállodai hitelek, hallgatói hitelek stb. ha érdekelt a kölcsön és mentes csalások ..

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Szöveg / hívás: +1 (603) 786-7565 köszönetet mond

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...