2011. október 24., hétfő

Dorottya, a hanyatlás új arca

Új szakasz kezdődött a magyar közélet eddig is meredeken hanyatló minőségében: a szép nevű Dorottya és civil barátai megírták művüket, bejegyezve magukat a nihilisták és dekadensek XXI. századi kicsinyei közé. Az említett opus itt látható (a gyerekek csak ennyit kérdeztek, "mi baja van a néninek, miért beszél ilyen össze-vissza?"). Pedig Karsay kisasszony nem a semmiből érkezett. Eddig is fontos ügyeknek áldozta magát. Nemrégiben például időt és energiát nem kímélve szót emelt három transzvesztita roma lányért, akiket nem engedtek be egy budapesti pride buliba! Igen, Hölgyeim és Uraim, ezek az igazán komoly dolgok! Mikor a forradalom felfalja önmagát. Hát csoda, ha nem tetszik valami?! De Dorottya képzett, jó szemű jogvédő: járt emberi jogi szakra, tanult a CEU-n, és dolgozott az Amnesty Internationalnek. Szivárványos melegek és leszbikusok, feministák és romák egyként találnak menedéket nála, aki most végre bemutathatott a politikának is. Láthatóan felszabadította ez az aktus: forradalmári hevülettel "indította be a civileket". És végre mindenki rá figyelt! Igen, Dorottya, volt értelme a küzdelemnek! Megismertünk.

Csak azon gondolkozom, honnan jött a támogatás a mindentől és mindenkitől kényesen független sokszínűeknek? Komoly technika, kivetítők, hangosítás, miegymás. A Kossuth téri másik alkotmányozók emlékeim szerint azért nem voltak ilyen jól ellátottak. Áruljátok el, a szakadt gatya és a k...a laza szöveg mögött ki áll?

14 megjegyzés:

Névtelen írta... [Válasz erre...]

szánalmas

Névtelen írta... [Válasz erre...]

segítek: http://nemtetszikarendszer.blog.hu/2011/10/21/lesz_kivetito_a_tuntetesen_majdnem_teljes_a_koltsegvetes

Névtelen írta... [Válasz erre...]

nem tudom. nekem két tippem lenne: vagy a zsidók (értsd: szdsz/lmp/komcsik) vagy pedig a jó kurva anyád.

szerinted?

Névtelen írta... [Válasz erre...]

az a szánalmas, hogy sem gyurcsány, sem a civilek nem merik egymást vállalni, amíg még nem paliztak be elég madarat..

Névtelen írta... [Válasz erre...]

pardon, "civilek" idézőjelben..

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Az, hogy Dorottyát ekézték a mandineren nem szép dolog, bár egy ilyen genderstudies kékharisnyát én is íhgy akarnék alázni. Az viszont, hogy ezután a hvg-ben megírták, hogy ki is a szerzője annak az írásnak, szépen kiírva a nevét, és minisztériumi beosztását, nos ez már valóban undorító féregség volt. A HVG egy liberálbolsi kurucinfóvá vált. Tippem is van, kik lehettek az információ szivárogtatói, de ez részletkérdés. Ami nem részletkérdés, hogy Karsay Dorottya jobban teszi, ha most azonnal belép Ferkó vadiúj pártjába. Amíg van pénz emögött az egész szemét banda mögött.

élesi írta... [Válasz erre...]

Egyet mondjanak meg: mi a faszom az a gender studies? Ne lefordítsák, angolul értek valamicskét, hanem magyarázzák meg! Előre is köszönöm.

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Némi netes keresgélés nem árt, bár Kulka, Bródy, Sziámi, Soma stb. elég egyértelműen behatárolja a hátteret. (Már csak a nagy mentor, Mesterházy Ernő hiányzik.)

http://hetivalasz.hu/itthon/variaciok-milliora-ellenzeki-facebook-csoportok-es-a-fuggetlenseg-42349

http://index.hu/bulvar/siraj080929

"Párttá alakul a 4K!
Az LMP hibáit elkerülnék, és bár elítélik, akár Gyurcsánnyal is összeállnának a Fidesz leváltásáért."
www.kommunista.net/hir/istvanffy-andras-a-latin-amerikai-baloldal-vonasai

Véleményem szerint addig jó, amíg nekik "nemteccikarencer"...

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Gender studies? Egy ismerős csajszi látogatott ilyet a CEU-n. Nemzetközi konferencián értékelték a "munkahelyi csók mint a nő zaklatásának eszköze" topicot

Hapci írta... [Válasz erre...]

Hát, Lotte, ez azért nem valami nagyszabású elemzés...

Élesi: gender studies az a tudomány, amit olyan tudós hölgyek művelnek, akik kizárólag eseti tudományos tevékenységként tudják értelmezni a dugást.

élesi írta... [Válasz erre...]

Köszönöm, Hapci, de – ha jól veszem ki a szavaiból – úgy is összefoglalhatta volna, hogy (főként zsidó származású) bűnronda, korpás bajszú, szőrös lábú, ostoba és erőszakos, leszbikus kékharisnyák kanonizálás szélén álló önigazolása.

Névtelen írta... [Válasz erre...]

"Új szakasz kezdődött a magyar közélet eddig is meredeken hanyatló minőségében: a szép nevű Dorottya és civil barátai megírták művüket, bejegyezve magukat a nihilisták és dekadensek XXI. századi kicsinyei közé."
Mint ahogy fenti művével a szerző meg bejegyezte magát a gyülőlködők, kirekesztők olcsón és könnyen hírnévre vágyók listájára...
Valószínűleg nagy szüksége van az olvasottsági adatokat gyorsan feldobó zsidó és cigány kommentekre kereső népes táborra, akik náci sisakos logók mögött osztják itt az észt! Remélem erre a bejegyzésemre is kap majd még vagy 10 ingyen hozzászólást, akik majd egymást túllicitálva fognak engem zsidózni, buzizni és cigányozni... :D
Gratula a cikkhez, pont ide illett a kismama szobába! Csak nehogy valamelyik gyereke kerüljön egyszer hasonló helyzetbe, hogy a környezete kirekeszti valami miatt, mert szét fog robbanni a tehetetlenségtől és nem fogja érteni honnan ered ez az eszetlen gyűlölet és emberi butaság...

Onleány - társas blog írta... [Válasz erre...]

Köszönöm az őszinte véleményt!

Lotte

Onleány - társas blog írta... [Válasz erre...]

...csak még annyit, hogy azért egy anyukának is álljon szabadságában másról írni, mint háziasszonyi teendőinek örömeiről és bánatairól.

L.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...