2011. október 28., péntek

2011-ben ismertem meg Dániel Pétert...

szerző: Lotte

"A Magyarországi Szociáldemokrata Párt képviseletében következetesen szeretnék kiállni és tenni a hazai kisebbségek jogainak védelme, a különböző szélsőséges szervezetek jogsértései ellen, illetve a Magyar politikai élet megtisztítása és a társadalmi fejlődést szolgáló felelősségteljes politizálás érdekében."- írta 2010-ben, mintegy politikai credójaként Dániel Péter. Forrás: kobanya.info

Az ügyvéd-politikus azóta Gyurcsány új alakulatának tagja, aki kaszinótojásos maszatolása után újabb "hőstettet" hajtott végre nagyszabású közéleti vállalása égisze alatt a Facebookon.
 
Az Onleány Társasblognak nemrégiben interjút adott Wittner Mária, 1956-os forradalmárt minősíthetetlen stílusban gyalázó ügyvéd mára kínossá vált az ikon, Gyurcsány Ferenc számára is.

Kíváncsian várom, vajon a szélsőséges baloldali megnyilvánulások miatt cikkezni fognak-e Dániel kapcsán a nagy nyugati lapok? S vajon ezért is lemondta volna a ma esti dirigálást Christoph von Dohnanyi? (eredeti lemondó levél)
Tippelhetek?

1 megjegyzés:

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Ennek a kocsmai stílusú, talán részeg?- no nem az alkoholtól, a gyűlölettől bekómált fazonnak fröcsögését nem valószinű, hogy az ügyeletes kürtösök belefújják az "igazi" demokráciák ájerjába.
Lehet, hogy ezt a szakállast valakinek jól meg kéne "nevelni"?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...