2012. február 23., csütörtök

Szerelemcsütörtök - játék a szavakkal

Szerző: Onleány  

Kedves Olvasóink!

Ha ehhez a bejegyzéshez kapcsolódva rövid kommentekben meséltek arról, hogy szerintetek jó-e a házasság; szeretnétek-e majdan férjhez menni/megnősülni vagy épp tartotok valamiért az elköteleződés e formájától, nyerhettek!

Kommentelőink között igazi párkapcsolat-építő ajándékot, két belépőjegyet sorsolunk ki az Operaház március 10-i előadására. Műsor: Mozart, W.A: Cosi fan tutte

Eredményhirdetés: március elsején, éjfélkor.

Játék indul!

....hogy Te se teregess némán!


5 megjegyzés:

Poppea írta... [Válasz erre...]

Hahó, én egy év élek boldog házasságban, ágyba kapom szombatonként a kávét! Mindenkinek szerencsés párkeresést! Nevezünk a Cosi-ra!

panthera para írta... [Válasz erre...]

Szeretnék elvenni egy lányt, akiben nem pénztárcának használ, és nem csak magával foglalkozik. A barátnőmet szeretem, de szeretem, és azt is, hogy papír nélkül is jó vagyok neki.

Imola írta... [Válasz erre...]

A falra mászok ettől a papír históriától.
A házasság azt jelenti, hogy visszafordíthatatlanul vállaljuk egymást és ennek formát, méltó keretet ad az, hogy a templomban mondunk igent Isten előtt(a polgári része tényleg csak papír). De a templomi esküvő a házasság tartalmára is utal; a közös út célja, hogy eljussunk Istenhez együtt.
Néha kereszt a házasság, de olyan kereszt, amit cipelni jó. Remélem nem vettem el senkinek a kedvét :)

Forget-me-not írta... [Válasz erre...]

Vallásos vagyok, így számomra két ember közös útjának kezdete az, ha Isten előtt mondják ki a boldogító igent és fogadnak egymásnak örök hűséget. A házasság évezredek óta alkalmazott intézmény és nem hiába alakult ki. A házasság egy szerződés két ember között és a család biztos és szilárd alapja.

cucka írta... [Válasz erre...]

Számomra fontos a házasság intézménye. Amíg csak együtt járunk-együtt élünk, az bármikor borítható, szétrombolható. (nem mintha a mostani hozzáállással egy házasság nem pont ugyanígy működne). Ám mégis hiszek abban, hogy akár tanuk előtt, akár Isten előtt kimondott igen-nek már van egyfajta súlya. Felelősségvállalás, egy jövendőbeli család alapja. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...