2012. február 14., kedd

Ki vagy-vagy? 14. - Télvégi szépészet

Szerző: Onleány

Fogyókúra vagy testmozgás újratöltve?
Mindkettő rám férne, nehéz eldönteni, melyik a nehezebb. Most mindenesetre - jó négy hónap kihagyás után - próbálok újra nekiveselkedni a rendszeres mozgásnak. (Lotte) 
Önmagában az egyikre se megyek sokra: a fogyókúrától csak szottyadok, a testmozgástól szép izmos leszek, csak kár, hogy a háj eltakarja. A testmozgást jobban szeretem, lelkileg is összerendez.(Fakirma)
Miért, valami nem oké a külsőmmel? Na jó, tényleg nyomott hagyott rajtam is a január, és ha olyan összeszedett lennék, hogy rendbevágjam az étkezési szokásaim, visszatérjek a rendszeres mozgáshoz, akkor kit érdekelne, hogy amúgy hogy nézek ki! (Szofi)

Tisztítókúra vagy böjtre várva?
A böjt ideje távlatot és értelmet ad, bár reformátusként nem otthonról hozott szokás. Ha szabad mellé egy kis kényeztetés is, akkor ha lehet, egy kis szauna. (Lotte)
Hetente tartok egy, vagy két gyümölcsnapot, böjthöz túl élvhajhász vagyok. (Fakirma)
Tisztítókúra nem érdekel, a böjt testi-lelki egysége igen, de ahhoz most farsangot kellene élni, de igazán. (Szofi)



Kozmetikus vagy otthoni arcápolás?
Miután arcot masszírozni magamnak nem tudok, a kozmetikusra szavazok. (Lotte)
A legsanyarúbb időkben is havonta eljárok a kozmetikushoz. Nem csak arcot masszíroztatni, hanem szőke nő lévén szemöldököt és szempillát festetni, ilyenkor úgy érzem, a gyurmafejem határozott kontúrok közé rendeződik. (Fakirma)
Most fordult meg a fejemben először, hogy ha idegenség hagyott nyomot az arcomon, akkor idegennel (kozmetikus) kellene letöröltetni róla. De azt hiszem, mégis  inkább munkahelyet kellene váltanom. (Szofi)

Mellfeszesítés vagy narancsbőr elleni harc?
Kínos kérdés harminc felett. Biztos mindkettő kéne, ehhez képest néha veszek a DM-ben egy dekoltázs kencét, és intenzíven próbálok hinni benne. (Lotte)
Tíz év szoptatás után a melleimnek annyi, tornával próbálom javítani a katasztrófa-helyzetet. Viszont a narancsbőrt futással nagyon szépen tudom "gyógyítani". (Fakirma)
Na, ezért jó, ha az ember nem olyan tökéletes húsz évesen! Narancsbőröm akkor is volt is volt, de akkor még nem futottam. Szóval, van fejlődés. (Szofi)

Biokozmetikum vagy normál?
Nem vagyok következetes. Hol uborkapakolás, hol szintetikus kütyük, minden lehetséges kényeztetés jól esik. (Lotte)
Normál, de a krémet a kozmetikus keveri csak nekem, csak most. (Fakirma)
Én annyira bio vagyok, hogy magamnak keverem az írt a bőrömre. Ha szarul vagyok, és van pénzem, hiszek a márkás kemikáliákban, de a bőrömön úgyis az látszik, amit a lelki vegykonyhámban kifőzök. (Szofi)

2 megjegyzés:

anyuka2 írta... [Válasz erre...]

Szofi, jól veszem észre, hogy egy csöppet le vagy pukkanva??

Szofi írta... [Válasz erre...]

Tegnap még azt mondtam volna, hogy igen, de ma már jó nő vagyok. Ez lelki kérdés, meg a csillagok állása, meg a hormonok, de nem tagadom le azt a kis irodahájat sem, ami januárban kibélelte a búmat egyébként. Mert ez a hónap tiszta gyötrődés (volt).

De mondom, ma jobb lábbal keltem fel:)

Ja, és úgy érzem, már megvolt a coming aut-om, hogy nem, nem járok se fodrászhoz, se kozmetikushoz, de már nem tudom, hogy körülírni, hogy ennek ellenére nem vagyok egy bajszos tehén. A hajam hosszú és göndör, a mértani szemöldök meg nem tetszik, és idegenkedem az idegen kezektől.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...