2012. február 14., kedd

Te engemet, én Tégedet - Beszélgetések a házasságról hétről hétre

Szerző: Onleány 

Kedves Olvasónk!

A mai nappal ötrészes interjúsorozatot indítunk útjára, melyben megpróbálunk válaszokat keresni arra, vajon miért jó házasságban élni, s ha pedig jó, miért nem merünk mégsem igent mondani annak, akit szeretünk? 

Beszélgetünk a házasságról demográfus szakemberrel és katolikus pappal, pszichológussal és családterapeutával, szexológussal és házaspárokkal, akik már döntöttek egymás mellett.

Kíváncsiak vagyunk a Te igenedre – és persze kételyeidre is! Ha már házas vagy; ha még párt keresel; ha vágysz a házasságra; vagy ha épp valamiért nem tartod jónak: írd meg nekünk! Mesélj arról, mi az, ami vonz, vagy épp visszatart az elköteleződésben! 
Rövid írásaitokat kommentként az interjúk mellett, vagy e-mail-ben az onleanyblog@gmail.com címre várjuk, melyek közül a legérdekesebbeket - kívánság szerint anonim módon - közzé tesszük, s a beküldők között igazi „párkapcsolat-építő” ajándékokat sorsolunk ki: színházi belépőjegyek, finom borok és izgalmas ajándékok várják gazdáikat!

...hogy Te se teregess némán!


Az interjúsorozat létrejöttét a Nemzeti Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet támogatja.

0 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...