2012. február 2., csütörtök

A divat nem alszik!

Szerző: Lotte 

Vidám
Tartósan mínusz tíz fok alatt robotol a kazán, hogy kifűtse a házat, de az éjszakai pihenés neki is jár, nekünk pedig nem mindegy, mekkora a gázszámla, így a programozott termosztát este tizenegytől hajnal 5-ig elcsendesíti a falban futó rendszert. Ilyenkor úgyis paplan alatt mindenki, alváshoz meg elég a 19-20 fok is. 
No, ilyen időkben jól esik a lenge hálóruha helyett egy pihe-puha pizsama. Nekem ez az egyik kedvenc ruhadarabom. A gyerekeken is nagyon szeretem (ilyenkor a téli, vastagabb változatban olyanok, mint három kis plüssállat), de magam is szívesen szerzek be egy-egy vidámabb darabot, különösen januárban, mikor kedvenc üzleteim a tavaszi modellváltásra készülve féláron kínálják a szebbnél-szebb téli hálóruhákat.
Kislányként az unalmas kategóriába tartozott, aranypókos-konfekció hangulat lengte körül, s ha ajándékba bepottyant valahonnan egy pizsi, lógattam kicsit az orrom a csomag láttán. Mostanában viszont pezseg a pizsamadivat, ami új perspektívákat nyit a hálóruha műfaja iránt érdeklődőknek. Mindenki feldobhatja az estéit egy-egy darabbal, s találhat kedvére valót és egyéniségéhez illőt a dívás-döglesztőtől a hippisig, virágostól a csíkosig, szexitől a kedvesig. Ráadásul egy ilyen beszerzés igazán nem önzés, hiszen munkából késő este hazatérő férjünk leginkább ebben lát bennünket. Kismamaként és szoptatáskor sem kell feladni, ma már ezeket az időszakokat sem kell XXL-es pólóban vagy nagyis hálóingben átvészelni, van kínálat bőven. Végül is a nap majd' harmada ágyban, párnák közt telik, nem mindegy milyen érzésekkel és hangulatban bújunk ágyba. Ha elnyűtt, ócska darabban mossuk a fogunkat és zuhanunk álomba egész más feeling, mint egy guszta pizsamában, kivirult nőiességben elsuttogni férjünknek, hogy jó éjszakát!

De lássunk néhány inspiráló darabot!
Könnyed


Ábrándos
Romantikus
Sejtelmes
Bájos
Melegebb időkben folytatjuk a dögös, forrónadrágos verziókkal! Addig is szép álmokat!

2 megjegyzés:

ilka a nap írta... [Válasz erre...]

Én az első, atlétás-vászonnacis fajta vagyok, nagyon szeretem. Hálóing bleee.

katafa írta... [Válasz erre...]

Nekem ezekből a romantikus tetszik legjobban.
A rövid hálóing (nem mamis) és pizsigatya kombináció a mostani kedvenc, utálom, ha kilóg a derekam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...