2013. július 7., vasárnap

Esti rémjáték gyerekeknek ÁÁÁÁÁÁÁ!

Szerző: FiloSzofi

Egy újabb csodaszert szeretnék nektek eladni, ami oldja a gyerek szorongását, felszínre hozza, és békésen levezeti a rejtett agressziót, megszelídíti a félelmetest.


Az árnyjáték olyasféle elemi örömöt ad, mint a mágnes, a babcsíráztatás, vagy meglátni magunkat a biztonsági kamera képernyőjén. A felnőtt újraélheti az egyéveskori gyerekek hatóképesség fölötti örömét, hogy néééézd, láááátszik, én csináltam! És tényleg tök jó!





Kell hozzá egy fényforrás(lámpa), egy vetítőfelület(lepedő, abrosz), és valami, amit a kettő közé teszel, és jól néz ki a sziluettje. Kézenfekvő a kivágott kartonfigura, pálcára erősítve.






Felbukkan a szörny....


A naiv vadász puskával próbálkozik...


Sajnos őt is felfalják...


De van, akitől a szörny is rémeket lát...


Elkaplak, te páncélos!




 Megvaaagy!

 

A légycsapó, palacsintasütő, vagy a fakanál is remek eszköz lehet, de a szereplőket nektek kell kitalálni...



9 megjegyzés:

ilka írta... [Válasz erre...]

Ez nagyon király. Te csináltad ezeket a hiper bábokat? És mit ajánlasz, nézzék, vagy inkább bábozzanak a parázó gyerekek?

Fakirma írta... [Válasz erre...]

Szerintem mindegy mit csinálnak, a lényeg, hogy addig nem paráznak, csak előtte és utána. Királykisasszonyt holnap reggel összepakolom és küldöm hozzád egy hetes pszichotáborba Szofi, majd viszi szépen magával a szellemirtó spray-t meg azt a fabotra aggatott varrományunkat is a terápiás hatás fullextrássá tétele céljából.
És nekem mit ajánlasz Szofi szorongásoldás gyanánt? még mindig rettegek az agydaganattól és a galamboktól. Egy galambot még csak-csak lehet árnyjátékosítani,de egy szép fejlett tumort?

Szofi írta... [Válasz erre...]

Az a legjobb, ha ők instruálják a játékot. Nagy beleéléssel tudnak kiabálni, hogy "Ne arra, ott jön a szörny! Vigyázz!" Teljesen benne vannak. Aztán persze oda kell engedni őket, hogy kipróbálják, meg mögé nézzenek a dolognak.

Jaj, Irma, nem voltam gépnél, remélem, nem indítottad el Királykisasszonyt egy bőrönddel, mert ide nem érkezett meg.

Agydaganatot is lehet bábozni, mondjuk megeheti azt is a szörny, aztán egy kismanó meg söpröget. Csináljunk egy agybábot, nagy tumorral?
De még jobb, ha csinálsz egy labirintust, akár a szobában, ami az agyad, és végigjárod, hogy milyen szép, meg takarítasz is. Esetleg elrejted benne Szendvicskét, hogy jelképezzen egy kis zavart, és jól kikergeted, meg megtépázod egy kicsit. Ennyit megtehet az anyjáért!

Vagy jelképezhetné az agyadat a lakásunk, és eljössz takarítani. Na?

Fakirma írta... [Válasz erre...]

:)))Szofi, aggódom elméd állapotáért, nem lehet, hogy NEKED van agydaganatod?
CSak annyit árulj el: a kismanónak miért kell söprögetnie?

Szofi írta... [Válasz erre...]

Akár nekem is lehet agydaganatom, most, hogy mondod!
Hát a kismanó azért kell, hogy átélhesd, hogy végigjárod az agyadat, és mindenhol szép, rendes. Ééérted?

Fakirma írta... [Válasz erre...]

Szerinted hol a francban találok olyan kismanót, aki az én agyamban körülnézve azt mondaná, huh, de pipec, itt minden rendben van? Ha nálatok lakik egy ilyen, küldd el nekem. Vagy átmegyek érte. De nem takarítok:)

Szofi írta... [Válasz erre...]

Figyu, azért megy, hogy mindenhova benézzen, és kitakarítson a kis seprűjével. Attól még lehet ronda egy lakás, hogy ki van söpörve, nem? Az agyad is maradhat zizi anélkül, hogy kis rögök, és egyéb szemetek lennének benne, nem? Csak egészség legyen (és térerő), az a fontos!

Fakirma írta... [Válasz erre...]

:D Meggyőztél, indulok manókeresőbe

Bélád, azaz Katica, azaz én írta... [Válasz erre...]

király. :) ezek meg mindig kéznél vannak, ugye: http://www.oldbookillustrations.com/pages/hand-shadows.php
számomra olyan hihetetlen, hogy sose lehet megunni, mindig ugyanúgy transzba esnek, ha meglátnak egy árnynyuszit, vagy árnykutyát :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...