2014. június 18., szerda

A pszichológus kérdez: Mi az élet értelme?

Szerző: Fakirma

Mit tesz a pszichológus, amikor reggel hét órakor kamasz fia szobájának ganajozása közben a hajnalig tartó házibuliból hazaérkező szobatulajdonos a parti lényegét így összegzi:
Egyszer Mama neked is el kell jönnöd a Balázsékhoz megnézni milyen szép rend és tisztaság van náluk. És akkor elgondolkozhatsz az életedről.




a) Elgondolkodik az életéről.
b) Összekapja magát, és ezentúl alaposabban takarít.
c) Egyesével a földhöz vagdossa a kuplerájban nagy valószínűséggel hetek óta poshadó mocskos pohár- és edényhalmokat.
d) Tizenhat elpocsékolt év után felpofozza a kölykét.
e) Nem engedi el több buliba a gyerekét.
f) Na jó, romkocsmába mehet.
g) Elmegy a pszichológushoz, és szépen kér ennek a gyereknek is egy diagnózist.
h) Megmondja a srácának, hogy szórakozzon a jó k...va édesanyjával.


9 megjegyzés:

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Nem tudom, a pszichológus mit tesz. Én, mint pedagógus, földhöz vágnám a szutykos tányérokat, poharakat.
De hidd el, van remény! Nálunk az érettségi bizonyítvány kiosztásának napján (vagyis ma) rend lett a fiam szobájában. Évek óta először. Talán kitart holnapig...

FiloSzofi írta... [Válasz erre...]

Az a baj, hogy hajlamos vagyok elgondolkodni az életemről, ezért elmulasztanám pofon vágni.

Azt nem tudom, mi lenne, ha még pszichológus is lennék...mindenesetre odáig jutottunk, hogy a gyerekeim azzal hívják az ovis és iskolatársaikat, hogy nézzék meg, milyen király rendetlenség van a nálunk. Aztán meginvitálják őket a feltúrt családi ágyba kártyázni. Ezt a programpontot egyszerűen nem értem, hiszen már külön hálószobánk is van, és kifejezetten kérni szoktam, hogy maradjon is meg annak.

Fakirma írta... [Válasz erre...]

Tanulás helyett rendet rakott?!:) Mindenesetre gratulálok az érettségihez és a rendhez is. Fantasztikus érzés lehet mindkettő!:)
Szofi, este küldöm Bendőt hozzátok bulizni. Csak a megfelelő viszonyítási alap kedvéért.:)

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Nagyon klassz anya vagy!Az őszinteséged miatt is,többek között.Nem szépíted a dolgokat,semmit nem söpörsz a szőnyeg alá.Vállalod a gyengeségeiteket,a hibáitokat,mégis süt a szeretet az írásaidból.Nagy dolog!

Fakirma írta... [Válasz erre...]

Nagyon köszönöm, nagyon jól esik.

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Szerintem is jó csaj vagy!Nem mindenki meri így vállalni az otthoni problémäkat,még blogon keresztül sem.Sokat tanulok az írásaidból.Üdv:Kinga

Fakirma írta... [Válasz erre...]

Köszönöm, köszönöm, ennél több nem is kell egy nárcisztikus blogírónak!:)

szőlőszem írta... [Válasz erre...]

"De hidd el, van remény! Nálunk az érettségi bizonyítvány kiosztásának napján (vagyis ma) rend lett a fiam szobájában. Évek óta először. Talán kitart holnapig..."

Ó, azt hittem, hogy csak az én gyerekeim... A harmadiknál tavaly, érettségi után majd egy hétig kitartott. Tegnap volt a nyári diákmunka utolsó napja, ma már nekiálltam könyörögni a most már 20 éves fiamnak, hogy ugye, akkor majd most... Még reménykedek. ;)

(A nagyobbak, meg a kisebb most éppen jó korban vannak ebből a szempontból.)

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Jó napot, Josef Lewis, egy magánhitelező, aki kölcsönöket ad az egyéneknek, a vállalatoknak és a kormányzati intézményeknek 2% -os alacsony kamatlábbal. Tudjuk, hogy vannak olyan családok, akik fizetés ellenében élnek, és mások, akik nem tudják ellátni pénzügyi kötelezettségeiket, és ezért vagyunk itt a pénzügyi helyreállításhoz.

Pénzügyi szolgáltatásaink széles skáláját kínáljuk: Üzleti tervezés, kereskedelmi és fejlesztési pénzügyek, ingatlanok és jelzálogkölcsönök, adósságkonszolidációs kölcsönök, üzleti kölcsönök, magánhitelek, otthoni refinanszírozás, szállodai hitelek, hallgatói hitelek stb. ha érdekelt a kölcsön és mentes csalások ..

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Szöveg / hívás: +1 (603) 786-7565 köszönetet mond

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...