2013. március 6., szerda

Várakozás

Szerző: FiloSzofi

A szülés várható időpontja március 6.


 Na?


Á, még semmi.



Vízhajtó



 A kocsi megjött a szervizből. Lent vár. Akkor most alszom.

 


forrás:
grafika:  Inês Pargana
fotók: cpők: CarlaDyck  
          telefon, alma, párna: Andrea Caroline

7 megjegyzés:

Lábszár Ervin írta... [Válasz erre...]

Szólj, ha gratulálhatok.

Bélád írta... [Válasz erre...]

közben az jutott eszembe, bár nagyon jó illusztrációkat szedtél össze az elejétől, szóseróla, de tudod, egy dologban lehetett volna még igazibb a terhesnaplód, ha te megrajzolod! bár a világért sem akarlak most ezzel zaklatni, és tök megértem azt is, ha nem, én péládul egy vonást se tudtam, se Zorkával, se a babuval a hasamban, valahogy annyira olyan volt, hogy nem mertem megzavarni a csodapillanatokat. a rémes pillanatokat meg azért nem. csak szülés után tudtam újra rajzolni, de akkor meg olyan elementáris volt az első reszkető vonal a fehér papír tabularázáján. hát mindegy, nem is azért mopndom, csak úgy eszembe jutott, már a múltkori képnél is, hogy jójó, szépszép, de nem az igazi, te százszor szebbet festenél. igazibólmeg lényegtelen, ahogy leírtad az egészet, felért sok festménnyel, köszi szerintem minden olvasód nevében mondhatom! pés akkor most hajrá. nagyon várunk, Boldizsár!és ugyan a tündérkeresztanyák csak születés után szoktak ajándékozni, én most egy kicsit előresiettem a gondolattal: azt kívánom, hogy anya rajzoljon sokat utána,hogy megszülettél!de most előbb szüless meg léccilécci, úgy izgulunk máááááár!

Bélád írta... [Válasz erre...]

egyébként az első képen lévő lánnyal, vbagyis anyukával épp a tegnapi sétánk közben találkoztunk, három gyereke van,nemrég szült, és - nota bene-az egyik kisfia neve Boldi. pont úgy néz ki, még Zorka is megállapította, hogy nézd, ott a Boldi-Borka anyukája :)

Szofi írta... [Válasz erre...]

Köszönöm, ez így igaz, ahogy mondod. Végig arra gondoltam, hogy csalok, meg mellébeszélek, mert úgy lenne az igaz.
Talán a szüléssel ez a gát is feloldódik. Úgy érzem, hogy Boldi kikerekíti a családunkat majd mindenféle értelemben.

Kedves Ervin, köszönöm, egész biztos a terhesnapló lezárása nem marad el, addig is gyűjtöm itt a drukkokat, és mindenkinek köszönöm, aki olvasott, magamnak is érdekes volt ez az írásban lekövetés. Nélkületek viszont biztos nem fogtam volna bele.

Bélád írta... [Válasz erre...]

most már akkor léccilécci holnap szülj! nőnapon, az naghyon csini lenne! Angéla nagy végya teljersülne pl. de egyszer pont előtte, egyszer pont utána szült. szóvaíl a holnap az szabad préda szülinapi értelemben.

anyuka2 írta... [Válasz erre...]

Jaj, Szofi, annyit gondolok Rád! Rátok! Csak hívni nem merlek, én sem mondhatnék mást, csak, hogy "Na???" De informálódom folyamatosan, drukkolok, imádkozom értetek (komolyan) és várom nagyon a kis Rokont! Hajrá, hajrá!

Szofi írta... [Válasz erre...]

Köszönöm, és milyen jó neki, hogy ilyen meleg fészekbe érkezik, ki van bélelve rendesen, annyian hoztok bele egy-egy tollat, levélkét!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...