2013. március 11., hétfő

Kistesó születik

Szerző: Onleány   

A mi drága Szofink tíz perces fájásokkal az imént (délelőtt 9 fele) elindult a Kistesó világrahozatalához vezető úton. Kemény órák (reméljük, inkább csak percek) állnak előtte, de mi lélekben vele vagyunk, s alig várjuk, hogy ezen a verőfényes tavaszi napon kibújjon a tizedik Onleány csemete!

Hajrá, Szofi!

Burokrepesztés kipipálva, tuti, hogy jó ideig nélkülöznünk kell Szofi terhesnaplóját! Jaj, nagyon izgulok!

14.00 Két óra tájékán egy labdán ülve három perces fájások, mindent bele Kistesó!

14.30 Nagyon izgulunk! A női szolidaritás legintenzívebb percei...

15. 45 No végre, megszületett Kistesó, nagy a boldogság, az immáron háromszoros apa nem kommentálta az eseményeket, nyaggatásomra azt nyilatkozta, hogy hagyjam őket békén!:)))
Nagy szeretettel gratulálunk!

16.50 Nekem annyit még sikerült megtudnom, hogy minden simán ment, a kis emberke (ja, nem biztos, hogy nyilvánvaló, hogy egy fiatalemberről van szó) 3800 grammos, husis és első blikkre göndörnek tűnik. Isten hozott, Kistesó! Éljen Szofi! Háromszoros hurrá a háromszoros apukának! És persze, hála és köszönet oda, felfelé! Azt hiszem, elég király hét kezdet!

7 megjegyzés:

anyuka2 írta... [Válasz erre...]

Hajrá Szofi, szoritok!

Fakirma írta... [Válasz erre...]

Szendvicsgyerek eddig üvöltött, hogy nem akar vívni menni, mert utál vívni. A döntő érv nagy életbölcsességgel megáldott húgom szájából hangzott el: Hidd el Szendvicském, két órát vívni még mindig sokkal kellemesebb, mint két órát szülni.

Katica írta... [Válasz erre...]

és azóta???? mi van mááár? ne csigázzatok!!!!!én már azt hittem örömujjongásra jövök haza

anyus írta... [Válasz erre...]

Gratulálok! :)
Mondjuk a percről percre tudósításról furcsa elképzeléseitek vannak... :D

Katica írta... [Válasz erre...]

igazán nem akarok tülekedni a jászol körül, és tök megértem a háromszoros Apát, de azért bakker egy smst írhatna!!! a Nagytesóknál még írt!!! sok puszi innen oda, és verjétek hátba Apukát, ha találkoztok és ölelgessétek meg Anyukát, helyettem is!!!jaj, na most erre iszunk. Szofikám, szeretünk nagyon!

Fakirma írta... [Válasz erre...]

Az hagyján, hogy sms-t nem írt a háromszoros Apa, de még a tegnap reggel nálam felejtett Nagytesókért sem jelentkezett (tudod, akikről még kaptál értesítést!), szerintetek Szofit mikor engedik ki a kórházból? neki csak fel fog tűnni a két gyerek mínusz otthon...

Katica írta... [Válasz erre...]

na jó, most töltött képet a fészbúkra. megbocsátva minden, drága Apuka. azt hiszem most sírok is egy picit. Irma, biztos úgy van vele, hogy Neked meg már fel se tűnik az a két gyerek plusz :))))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...