2014. október 1., szerda

ZÁRÓRA

Szerző: Onleány


Kedveseink!

Lejárt a magunknak szabott türelmi idő (tudjátok, amíg kiderül, hogy ezt a ruhát már tényleg nem hordja az ember), ezt a blogot most bezárjuk. 

Azért az elmúlt három év nem múlt el nyomtalanul, mindhármunkban pörög tovább az „ezt meg kellene írni” alkatrész, ezért könnyen lehet, hogy lesz olyan fórum, ahol találkozhattok még velünk. Ha így lesz, itt, ezen a felületen is hirdetni fogjuk!
Az eddigi tartalmak továbbra is hozzáférhetők maradnak, szabad böngészni, élet- és süti recepteket olvasgatni. Köszönjük, hogy velünk tartottatok!

Szeretettel:

Lotte, Szofi, Fakirma

13 megjegyzés:

PetiE írta... [Válasz erre...]

Kicsit szomorkás a hangulatom máma...
Jó volt minden történetetek, ötletetek és véleményetek! Hiányozni fogtok, várom a folytatásaitok elérhetőségét! Lelki koplalások elé nézünk.
Minden jót nektek, motoszkáljon bennetek az a kerék mihamarabb!

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Záróra.DE MIÉRT?....

lotte írta... [Válasz erre...]

Miért? Nekem például le kellett harapnom egy ujjamat, minden vele járó fájdalommal együtt ahhoz, hogy élhető maradhasson a mi hatosban futó, túlfeszített életünk. Félig-meddig, csak úgy mellékesen meg nem tudom csinálni, ez már kiderült a nyáron is - ahhoz túl fontos volt ez az egész. De meghat és erővel tölt el, ha Nektek is jelentett valamit ez a virtuális térbe dobott sok ezer leütés. Köszönet érte!!


Névtelen írta... [Válasz erre...]

Ikerlányokkal(hét hónaposak)és egy két éves fiúval otthon vagyok.Nem egyszerű,de az írásaitok jól jöttek mindig.Sajnálom.

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Nagyon sajnálom, hiányozni fogtok valamennyien:( Kriszta

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Kedves Onleányok, reméljük, "csak" annyi az ok, hogy nem fér ez most bele az életetekbe, ahogy Lotte is írta az imént, és nincs nagyobb baj. (Ezt tökéletesen megértem, eddig is csodáltam, hogy hogy van időtök minderre.) Ez esetben csupán magunkat sajnáljuk, hogy egy remek bloggal és 3 KitűNŐ írásaival lettünk kevesebbek...

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Szerintem ne faggassuk az Onleányokat.Így döntöttek és kész,valószinüleg okuk van rá.Sűrű az élet,nálunk három kisördög szedi szét a házat és az idegeimet minden nap.Megértem,ha nem fér bele a lányoknak.De azért sajnálom.

Csaba írta... [Válasz erre...]

Köszönöm az eddigi írásokat.

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Én még mindig nem hiszem el,hogy vége.Szerintem csak egy pillanatnyi rossz állapot okozta rossz döntésröl van szó.Igazam van,ugye kedves Mindenki?

Ivett írta... [Válasz erre...]

Öröm volt rátok lelni 2-3 éve, köszönöm, hogy itt lehettem! Minden jót, és visszanézegetek híradásért.
Ivett

Unknown írta... [Válasz erre...]

Testimony of Restoration with the help of Martinez Lexie(Lexieloancompany@yahoo.com OR +18168926958)..

I have been in financial mess for the past months, I'm a single mum with kids to look after. My name is Renee Joan Rothell, and am from Ridley Park, Pennsylvania. A couple of weeks ago My friend visited me and along our discussion she told me about Mr Martinez Lexie of ( Lexieloancompany@yahoo.com ); that he can help me out of my financial situation, I never believed cause I have spend so much money on different loan lenders who did nothing other than running away with my money. She advised, I gave it a try because she and some of her colleagues were rescued too by this Godsent lender with loans to revive their dying businesses and paying off bills. so I mailed him and explain all about my financial situation and therefore took me through the loan process which was very brief and easy.. After that my loan application worth 78,000.00 USD was granted, all i did was to follow the processing and be cooperative and today I am a proud business owner sharing the testimony of God-sent Lender. You can as well reach him through the Company website: http://lexieloans.bravesites.com OR text: +18168926958

Unknown írta... [Válasz erre...]

Jó napot, Josef Lewis, egy magánhitelező, aki kölcsönöket ad az egyéneknek, a vállalatoknak és a kormányzati intézményeknek 2% -os alacsony kamatlábbal. Tudjuk, hogy vannak olyan családok, akik fizetés ellenében élnek, és mások, akik nem tudják ellátni pénzügyi kötelezettségeiket, és ezért vagyunk itt a pénzügyi helyreállításhoz.

Pénzügyi szolgáltatásaink széles skáláját kínáljuk: Üzleti tervezés, kereskedelmi és fejlesztési pénzügyek, ingatlanok és jelzálogkölcsönök, adósságkonszolidációs kölcsönök, üzleti kölcsönök, magánhitelek, otthoni refinanszírozás, szállodai hitelek, hallgatói hitelek stb. ha érdekelt a kölcsön és mentes csalások ..

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Szöveg / hívás: +1 (603) 786-7565 köszönetet mond

Unknown írta... [Válasz erre...]

Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Call / WhatsApp: +16626183756
Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...