2014. január 17., péntek

A pszichológus kérdez: Hova whisky a kamaszkor?

Szerző: Fakirma

Mit tesz a pszichológus, amikor maradék anyai ösztöneinek köszönhetően éjjel háromkor kitámolyog az ágyából, majd némi csipás bolyongás után az udvaron talál egy félig üres whiskys üveget négy boldogan vigyorgó 14 éves gyerek társaságában, akik ragaszkodnak a szabad ég alatti alváshoz? A négy kamasz közül az egyik a saját fia, három pedig a saját fiának az a három osztálytársa, akikért felelősséget vállalt a hétvégére.

a)Megissza a maradék whiskyt.
b)Ellátja az udvaron táborozó gyerekeket párnával, hálózsákkal, meleg teával.
c)Megfogadja, hogy az otthonukban nem lesz több pizsama parti. Szívjon más kamasz anyukája a téli éjszakában, amíg ő az igazak álmát alussza az ágyában egy gyerek mínusszal.
d)Halál a fagyhalálra felkiáltással a globális felmelegedés aktivistája lesz.
e)Bezavarja a kölyköket az ágyba, rájuk zárja az ajtót, beveszi az altatóját, és nem gondol arra, hogy hány év börtönbüntetés vár arra az anyára, aki egy téli éjszaka hagyja halálra fagyni tökrészeg gyerekét és annak barátait.
f)A fokozatosság elvét szem előtt tartva elhatározza, hogy másnap a kamrában porosodó rövid ital készletet lecseréli néhány rekesz sörre.
g)Prédikációt tart azokról a felmenőkről, akik az alkoholnak hála eltávoztak az élők sorából, illetve éppen készülnek eltávozni.  
 h)Nem tart prédikációt. Seggbe rúgja az összes gyereket.
i)A Jóistenhez fohászkodik, hogy a szép januári hajnalon rájuk köszöntő kamaszkort a család emészthető mennyiségű testi és lelki sérüléssel ússza meg.
j)Bolhából csinál elefántot. Erre csak néhány nap múlva jön rá, amikor fényes nappal, felnőtt felügyelete mellett, a tornaórán, vélhetően színjózanon töri a kölyök ripityára a kezét. És basszus, még csak le se cseszheti miatta!













5 megjegyzés:

FiloSzofi írta... [Válasz erre...]

Ezt minden tini megjátsza. Szerintem vedd kitüntetésnek, hogy nálatok történt. És töltsön el önbizalommal, hogy simán felébredtél megmenteni őket.

Csaba írta... [Válasz erre...]

Hát akkor leszek én az üdítő kivétel.

Fakirma írta... [Válasz erre...]

Kösz Szofi a biztatást, igen csak rajtam az anyapara.
Üdítő Kivétel, elismerésem Jóanyádnak!:)

anyus írta... [Válasz erre...]

Ne parázz Irma, a whisky tápláló és egészséges. Sokkal jobb mintha valami vacak kannás bort ittak volna.

a mesélő írta... [Válasz erre...]

Igaza lehet Szofinak, inkább kitüntetésnek vedd mint , hogy arra gondolj, hogy mit gondolhat a többi szülő :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...