2013. április 3., szerda

Hallatlan! Tóta W. dicsér!

Szerző: Lotte

"Figyelemre méltó", "messzire tekintő", "felelősségteljes", "objektív", "udvarias". Azt hittem ezeket a szavakat Tóta W. Árpád, a nagybetűs független publicista nem is ismeri. Legalábbis eddig befutott írói munkássága alatt csak fehér hollóként szerepeltek pozitív jelzők.
De nem, hölgyeim és uraim, Árpi nemcsak vicces fiú tud lenni, bizony ott rejtőzködik a cinikusra festett álarc mögött egy felelősen gondolkodó ifjú képe. Igen, Árpád (vélemény)vezérünknek fontosak a német felnövekvő generációk, s alig fogy ki a dicsérő jelzőkből a német közszolgálatiságot piedesztálra emelve.
Micsoda független, érzékeny értelmiségi! Tessék csak figyelmesen olvasni, mit üzen nekünk a HVG oldalán! Igen, küzdeni kell a végsőkig, hisz hogyan is kívánhatná épeszű ember, hogy bárki kerek e világon "magyarrá zülljön"? Brrr.
Megelőző csapásokat kell mérni, épp úgy, mint a magyar belügyekben újrázó ZDF gyerekhíradója, hogy az ártatlan német kisgyermekek - ha véletlen valahol összefutnának vele - ne higgyenek soha Orbán Viktor bácsinak.
Köszönjük Árpád, hogy te nem vagy "tudatlan", nem vagy "demagóg" és nem vagy "paranoiás"!
Biztos Gyurcsány Ferenc őszödi igazságbeszédét, a válaszreakcióként tüntető megtévesztett tömegek oszlatásait és testüregi motozásait is élőben közvetítette a fent nevezett demokrácia-érzékeny csatorna.
Példaképet állítva a világ gyermekei elé.

16 megjegyzés:

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Drága! Nincs elég baja, hogy hvg-t olvasgat??

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Hja, és ki micsodám az a Tóta W. Árpád??

Névtelen írta... [Válasz erre...]

lotte, olyan szexi vagy, amikor haragszol! Nem bírom a halvérű nőket.

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Lotte másról nem hallott-e?

Névtelen írta... [Válasz erre...]

ez jó

kerge írta... [Válasz erre...]

De bizony. Olvasmányok csak el az előző írást, érdemes!

kerge írta... [Válasz erre...]

Helyesen: Olvassátok lotte előző írását, érdemes!

Fispán Géza írta... [Válasz erre...]

Hogy vágynak a másik oldal elismerésére a fijug...:O)))

off

Ultimátumot kaphat Orbán Viktor a Fidesz elnöke párttársaitól, hogy változtasson a párt politikáján, ellenkező esetben még az is felmerülhet, hogy Rogán Antal frakcióvezetőt indítják majd miniszterelnök-jelöltként.

A Fideszben felzúdulást okoztak a nemzetközi bírálatok, a különféle politikai botrányok és az elhibázott, költséges párt- és kormánykampányok.
Az elégedetlenek táborába tartoznak a háttérbe szorítottak, mindazok, akik kevesebb szereplési, vagy gazdasági lehetőséghez jutnak, mint az elnök által preferáltak. Persze, mint tudjuk, Orbán lételeme a küzdelem, ezért a helyét nem adná át sem Rogánnak, sem másnak, mondjuk Lázár Jánosnak sem, akit egyébként ugyancsak utódesélyesként emlegetnek.

A választásokig hátralévő egy év miatt tartják sokan aggasztónak ezt a belháborút; ha nem sikerül gyorsan úrrá lenni a válságon, az bizony könnyen a Fidesz vereségét jelentheti.
Többen úgy vélik egyébként, hogy hiba volt a CÖF-re bízni a Gyurcsány-Bajnai páros elleni kampányt; talán jobb lett volna, ha Mesterházyra és az MSZP-re koncentrálnak. Habony Árpád és Kubatov Gábor a napokban - amúgy szigorúan titkos - tanácskozást tervez Orbán Viktorral, legfeljebb a jobboldali lapok egy-egy publicistáját bevonva a megbeszélésbe, hogy miként lehetne fordítani egyet a stratégián, és beindítani a szocialisták elleni háborút, egyszersmind a margóra tolni azokat az elemeket, akik OV felelősségét firtatják..

Nahát...

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Honnan ez a rendkívül bennfentes idézet?

Fispán Géza írta... [Válasz erre...]

3
zabpejhes
2011.02.26. - 11:11
Fónagy János:

_ Normális kormány ilyenkor csökkentené a jövedéki adót!

1/ Ez egy másik János?
2/ Ez a kormány nem normális?




????????????????????????????????

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Egy dolgot irigylek az ilyen komcsikba., az idióták magabiztosságát! Úgy szeretnék így élni....:-)

Fispán Géza írta... [Válasz erre...]

Érdekes, hogy a hatalmon lévők mily beszariak..:O)

Fispán Géza írta... [Válasz erre...]

Szegény hülye névtelen aki beszari..és gyáva .
Neked mi félni valód van, hiszen a pillanatnyilag regnáló kormány nyaligátora vagy és mégis ennyire rettegsz?...:O) Szar lehet neked.

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Na ezt irigylem én, de cudarul!:-)

Fispán Géza írta... [Válasz erre...]

Nem kéne irigykedned...csak nem kéne ennyire fosnod a saját véleményed melletti kiállásod mellett...:O)

Loan Offer. írta... [Válasz erre...]

Szép napot

Richard Cosmos magánhitelező vagyok. Kölcsönt kínálok évi 2% kamattal és 2000 euró - 500 000 000,00 euró összegben. 100% -os tőkefinanszírozással rendelkezik fedezett és fedezetlen hitelekkel. Garantáljuk pénzügyi szolgáltatásainkat számos globális ügyfelünk számára. Rugalmas hitelportfóliónkkal a hitelek a lehető legrövidebb idő alatt feldolgozhatók és átutalhatók a hitelfelvevőknek. Világos és érthető feltételek mellett működünk, és minden típusú kölcsönt nyújtunk az érdeklődő ügyfeleknek, cégeknek, vállalatoknak és minden típusú vállalkozásnak. Vegye fel velünk a kapcsolatot most a következő címen: (richardcosmos5@gmail.com)

Sürgős kölcsön ajánlat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...