Oldalak

2013. március 13., szerda

Kórházi menü: répaszeánsz

Szerző: Lotte

Szofi köszöni a meghívást, de üzeni, a kórházban is tombol a wellness! A mai menü a képen látható ínycsiklandó és tápláló, vitaminban gazdag répafőzelék volt kiadós, ám nehezen azonosítható húspogácsával /szafaládé csíkkal.

Mai menü a szülészeti osztályon

5 megjegyzés:

  1. Ez valami döbbenetesen undorító. Ettől kéne erőre kapni?
    Sokszor elgondolkodom rajta, hogy miért nem lehet valami jót kihozni abból ami van. Tudom hogy minusz száz forint/nap jut egy főre, nade ez...!
    Ha én lennék Gizi az üzemi szakács, megpirítanám ezt a ronda húsutánzatot, párolva, lepirítva adnám hozzá a répát, a töméntelen lisztből meg csurgatnék hozzá valami galuskafélét köretnek.

    VálaszTörlés
  2. Nálunk reggelire mindig 1 zsemle volt 1 szelet felvágottal és 1 csík zöldpaprikával. Ez legföljebb a baba energiaigényét fedezte volna :)

    VálaszTörlés
  3. hát mert olyan amatőrök vagytok, pénteken kell szülni, akkor végigehetietek a hétvégi menüt, amikor van hal meg túrógombóc meg minden! hétközben meg az alapleves váltakozik csak különböző levesbetétekkel. a legjobb az volt a pathológiás időkben, mikor tízóraira kaptunk egy minivajat, uzyonnára meg egy szelet üres kenyeret hozzá :)))) de énnekem szülés után olyan jó volt ennei bármit, hogy Isten áldja a menzásnéniket, simán megettem ennél a szafaládénál bizonytalanabb eredetű húscafatokat is.

    VálaszTörlés
  4. Az is király kórházi emlék, amikor reggel odaadtak két zsömlét, de nem szóltak, hogy az egyik a vacsora. Szülés után szerintetek?

    VálaszTörlés
  5. Ezért vannak a látogatók.

    Nem vicc, kelkáposztafőzeléket kaptunk, amit a nővérke úgy adott át, hogy ha lehet inkább ne együk meg.
    Erre apjuk hozott kínai kaját, jó csípőset.

    Mondjuk az se volt semmi, hogy aznap mikor hazajöttünk brassóit csináltunk a férjjel mert az hamar megvan. A szegény gyerek csak kicsit nyűglődött. (kicsit későn kapcsoltam)

    VálaszTörlés