Oldalak

2014. június 18., szerda

A pszichológus kérdez: Mi az élet értelme?

Szerző: Fakirma

Mit tesz a pszichológus, amikor reggel hét órakor kamasz fia szobájának ganajozása közben a hajnalig tartó házibuliból hazaérkező szobatulajdonos a parti lényegét így összegzi:
Egyszer Mama neked is el kell jönnöd a Balázsékhoz megnézni milyen szép rend és tisztaság van náluk. És akkor elgondolkozhatsz az életedről.




a) Elgondolkodik az életéről.
b) Összekapja magát, és ezentúl alaposabban takarít.
c) Egyesével a földhöz vagdossa a kuplerájban nagy valószínűséggel hetek óta poshadó mocskos pohár- és edényhalmokat.
d) Tizenhat elpocsékolt év után felpofozza a kölykét.
e) Nem engedi el több buliba a gyerekét.
f) Na jó, romkocsmába mehet.
g) Elmegy a pszichológushoz, és szépen kér ennek a gyereknek is egy diagnózist.
h) Megmondja a srácának, hogy szórakozzon a jó k...va édesanyjával.


9 megjegyzés:

  1. Nem tudom, a pszichológus mit tesz. Én, mint pedagógus, földhöz vágnám a szutykos tányérokat, poharakat.
    De hidd el, van remény! Nálunk az érettségi bizonyítvány kiosztásának napján (vagyis ma) rend lett a fiam szobájában. Évek óta először. Talán kitart holnapig...

    VálaszTörlés
  2. Az a baj, hogy hajlamos vagyok elgondolkodni az életemről, ezért elmulasztanám pofon vágni.

    Azt nem tudom, mi lenne, ha még pszichológus is lennék...mindenesetre odáig jutottunk, hogy a gyerekeim azzal hívják az ovis és iskolatársaikat, hogy nézzék meg, milyen király rendetlenség van a nálunk. Aztán meginvitálják őket a feltúrt családi ágyba kártyázni. Ezt a programpontot egyszerűen nem értem, hiszen már külön hálószobánk is van, és kifejezetten kérni szoktam, hogy maradjon is meg annak.

    VálaszTörlés
  3. Tanulás helyett rendet rakott?!:) Mindenesetre gratulálok az érettségihez és a rendhez is. Fantasztikus érzés lehet mindkettő!:)
    Szofi, este küldöm Bendőt hozzátok bulizni. Csak a megfelelő viszonyítási alap kedvéért.:)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon klassz anya vagy!Az őszinteséged miatt is,többek között.Nem szépíted a dolgokat,semmit nem söpörsz a szőnyeg alá.Vállalod a gyengeségeiteket,a hibáitokat,mégis süt a szeretet az írásaidból.Nagy dolog!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon köszönöm, nagyon jól esik.

    VálaszTörlés
  6. Szerintem is jó csaj vagy!Nem mindenki meri így vállalni az otthoni problémäkat,még blogon keresztül sem.Sokat tanulok az írásaidból.Üdv:Kinga

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm, köszönöm, ennél több nem is kell egy nárcisztikus blogírónak!:)

    VálaszTörlés
  8. "De hidd el, van remény! Nálunk az érettségi bizonyítvány kiosztásának napján (vagyis ma) rend lett a fiam szobájában. Évek óta először. Talán kitart holnapig..."

    Ó, azt hittem, hogy csak az én gyerekeim... A harmadiknál tavaly, érettségi után majd egy hétig kitartott. Tegnap volt a nyári diákmunka utolsó napja, ma már nekiálltam könyörögni a most már 20 éves fiamnak, hogy ugye, akkor majd most... Még reménykedek. ;)

    (A nagyobbak, meg a kisebb most éppen jó korban vannak ebből a szempontból.)

    VálaszTörlés
  9. Jó napot, Josef Lewis, egy magánhitelező, aki kölcsönöket ad az egyéneknek, a vállalatoknak és a kormányzati intézményeknek 2% -os alacsony kamatlábbal. Tudjuk, hogy vannak olyan családok, akik fizetés ellenében élnek, és mások, akik nem tudják ellátni pénzügyi kötelezettségeiket, és ezért vagyunk itt a pénzügyi helyreállításhoz.

    Pénzügyi szolgáltatásaink széles skáláját kínáljuk: Üzleti tervezés, kereskedelmi és fejlesztési pénzügyek, ingatlanok és jelzálogkölcsönök, adósságkonszolidációs kölcsönök, üzleti kölcsönök, magánhitelek, otthoni refinanszírozás, szállodai hitelek, hallgatói hitelek stb. ha érdekelt a kölcsön és mentes csalások ..

    E-mail: progresiveloan@yahoo.com
    Szöveg / hívás: +1 (603) 786-7565 köszönetet mond

    VálaszTörlés